Ingyenes Házhozszállítás
OVER Ft63,800
 

TOUKA GETTAN három tárgyat

Közzétett: 2016 október 26, szerda
    • Három leletek utal Shi Jian, Kamen Touka Gettan Jelmez, a Sárkány király, az anyakirálynő a Kunlun Xi Hihou. Évezredekkel versenyezni ezt a történetet alapvetően három tárgyak és kibővítették.

    • Shi Jian: hívták a leggonoszabb maken Soul Eater legerősebb. Shi Jian felfalják a lélek a felhasználó, és a felhasználónak, hogy őrült. Felhasználó erősebb, annál erősebb Shi Jian. Amikor a felhasználó az örök létezés, végtelen erejét Shi Jian, hanem azért is, mert a Shi Jian őrült. Yong Yan Shi Jian az első generációs, hogy a kéz, úgy, hogy a keze már Shi Jian Shou színész keleti barack. Színész előző generáció, így a kéz Shi Jian Shou keleti barack.

    • Maszk: a képesség, hogy az erős mágus és később megtört. Maszk vagy maszkot gazdaság darabjai emberek az úgynevezett "Kamen utódja." A történelem leghíresebb maszk utódja Abe Szerződés értelmében. Most ne Kiyoharu Kelet egyik utódja a maszkot.

    • Dragon King: Az ontológia egy fuvola Anime Ruhák, amely helyeken elfek. Ez elnyomja a hatalom Shi Jian. Kelet segítették a felszámolására barack. Jelenleg a szervezet már elpusztult, de a lélek által üzemeltetett Makoto Inukai vivo.