Ingyenes Házhozszállítás
OVER Ft63,800
 

07 Ghost Jelmez


07-Ghost Teito Klein ruhában Cosplay
Ft47,496  Ft19,505
59%
OFF
Zaiphon a "mágikus" 07-szellemek világa, a élet különböző formái az energia (a Zaiphon tartja a kontinensen az úszó). Ezt a funkciót konvertálja át erős érzelmi energia, és az energia Zaiphon gyakran okozza a szavakat, mintha a csatorna azt mondta az energia fegyverek használatát is. azoknak, akik képesek a Zaiphon ritkák és arra gondoltam, hogy legyen áldott az Isten minden egyes felhasználó képességeit. Különböző, sőt sok esetben a természet tükrözik. Zaiphon általában három csoportba sorolhatjuk: típus:
gyógyító Zaiphon gyógyító emberek Zaiphon képesek meggyógyítani és adja a Zaiphon másoknak. karakter aki nem elsősorban a gyógyítás Zaiphon Labrador, érsek, Ouka Bastien és Capella.
Zaiphon sértő: az emberek magukról Zaiphon rontó ellenséget, és támadások elleni védekezés irányult. karakter aki elsősorban a bántó Zaiphon Teito vannak, Mikage, Ayanami, Hakuren, professzorné, és Capella.
Zaiphon manipuláció manipuláció: emberek Zaiphon ( Ami különösen ritka) a más tárgyakat is. Az a típusú Zaiphon.


lehetőség van tanulni több változata; ha azonban Zaiphon, olyan emberek, akik nem is annyira sikeres a ritkák,.számos fegyver kezeléséhez használt Zaiphon, a leggyakoribb a bascule. A bascule, az emberek a csatorna Zaiphon és több célra. Különböző típusú Zaiphon különböző hatások révén a bascule: a gyógyító Zaiphon nem lehet közvetlenül megtámadják a kor, de a megalázott nép és kor le, és a sértő Zaiphon is közvetlenül megtámadják a kor.


egy évszázados mítosza, a halál istene, Verloren (holland és német az elveszett vagy halálra ölték meg), - a főnök lánya" az ég és kénytelen volt elmenekülni a földre. a megtorlás Verloren rohanták meg a szíveket, az ember, aki megcsúszott a kétségbeesés azon siránkoztak az emberek szenvedése. a főnöke, az ég küldött hét mennyei fények Annak érdekében, hogy megbüntessék Verloren. a "hét kísértetek", akkor azt mondta hogy a földön, és lezárt Verloren örökre szolgált, a Birodalom az anyák gyakran mondom. hogy ha a gyerekek a hét szellemek vannak, akkor azokat még Verloren away.


került el van szigetelve a "Pandora szelencéje a több mint 1000 éves, a futárok, a kor, meg az emberek és az őket befolyásoló. Ha a szerződés nem kerül sor, a jel jelenik meg a mellkasát. Ezt nevezik "Verloren átok - és ez azt jelenti hogy egy-egy falat a sötétség szíve. Az egyik a " 07-szellemek elleni küzdelem" Verloren és átka és próbálja meg a szerződések teljesítésének Verloren. Csak a püspökök is le van curse.


kísértetek vannak a 07-ben megfogalmazott emberi képességek és az ilyen rendkívüli Zaiphon hogy ezek az áldott isten. eredetileg a Verloren, és ők küldték a földre a fő Az ég felé annak érdekében, hogy ne Verloren. A 07-szellemek halt meg, s az egész élet a korábbi megtartja az elmúlt életek emlékei. Frau Professor, ricinusolaj, Labrador, vállalkozásához Kreuz és lándzsát tártak fel kell kelnem, így mindegyikük rendelkezik a jelölés a kísértetek a kezét. A kísértetek" nevet Zehel, fest, Profe, Landkarte, Reliquie (Relikt), EA és Vertrag, melyek Holland vagy német származású. a kísértetek a fajlagos teljesítménye:
Zehel - 斬魂 - a vágási szellem" (Frau Professor; a szellem aki kiszolgálók kötvények)
- 繋魂 - fest a szellem" (Castor; a szellem, lélek köti össze)
Profe - 言魂 - a lélek, a szellem" (Labrador)
Reliquie akik egyetlenegy ágat (is lehet írni, ahogy - Relikt") - 遺魂 - a vagyonodat" (lándzsa; a szellem aki látja múltját Vertrag)
- 契魂 - a lélek" (Fea Kreuz, akik manipulálnak a szellem lélek)
Landkarte - 消魂 - a lélek" (Katsuragi; a szellem maga küldte el valamit, vagy egy bizonyos helyen)
EA - 醒魂 - a mély álomból ébred" (Kal; a szellem osztja ki minden számot a világon és meghatározza a halál utáni néhány kiadás is)
a kísértetek hibás a név származik. Mivel a nevek német, a neve jelentése ezt a nyelvet, és nem csak a nevet, például, hogy a neve "Randkalt", "Rand": "él", a "kalt": "hideg", így értelmetlen a neve. A másik kézzel a "Landkarte" "térkép", amely megfelel a Landkarte képességét. Ugyanez történik a Reliquie Rilect (fordítás, nem a német Word) és Eher (EA, nem a német word),