Ingyenes Házhozszállítás
OVER Ft63,800
 

Sweeney Todd Jelmez
Sweeney Todd egy fiktív karakter, aki először jelent meg a gyilkos a viktoriánus faluba szörnyű a gyöngy (1846- 1847), 1979-ben vezették be, s mint egy antihős a zenei Sweeney Todd: a Fleet Street démoni borbély és a 2007. évi azonos nevű filmes adaptációja Sweeney Todd volt. azt állítja, hogy egy történelmi személy által erősen vitatott, bár lehetséges legendás prototípusok exist.


az eredeti változatot a történetet, aki kiszállítja Todd egy borbély áldozatai úgy, hogy meghúzza a kart, ahogy ülnek a borbély székében hátra esik áldozatául a csapóajtón le a forgó az alagsorban, ami miatt általában a nyakukban vagy koponyák. Abban az esetben, ha él, Todd megy az alagsorba, és "fényezi őket" (hasító a torkukat egyenes borotvaéles). néhány módosítást, a gyilkolás folyamat megfordul, Todd haszontalan volna a vevők feladása előtt a csapóajtón alagsor rulírozó keresztül. Todd fosztott meg a halott elszenvedő, Mrs. Verney Lovett, társa a bűn (a későbbi változatok, a barátja és/vagy szeretője), segíti őt az intézmények való test szerint való sütés húspástétom és a gyanútlan felhasználókat a kördiagram bolt. Todd a borbély műhely található 186 Fleet Street, London, St. Dunstan's templomban, és össze van kötve minden lében kanál Mrs. Verney Lovett bolt a közelben lévő Bell yard egy föld alatti folyosón. A legtöbb változata a történet, és Verney Lovett bérlet a tudtán kívül árva fiú, Tobias Ragg, a pite és a történet


technológiás noteszgépeket lett a vágott a viktoriánus melodrámákat. Később pedig a balett 1959 angol zeneszerző, 1979-ben Sir Malcolm Arnold és a Tony-díjas Broadway musical: Stephen Sondheim Sweeney Todd is. kiemelt több filmet, a legutóbbi a 2007-es zenei film, Tim Burton és Johnny Depp főszereplésével, musical.

1979.