Ingyenes Házhozszállítás
OVER Ft63,800
 

Black Butler Jelmez

Kuroshitsuji 黒執事 fekete komornyik () írott és illusztrált manga van Toboso Yana Morozova az SWPA szíves. Mert én a most debütáló 2006. 16. sorrendbe állított, a Square Enix a shōnen manga magazin havi GFantasy.


következő sorozat Sebastian Michaelis, a démoni komornyik, aki nem köti szerződés a természetfeletti Phantomhive CIEL), ahogyan az a tizenhárom éves a Phantomhive család nemes és az üzleti vállalkozás tulajdonosa a költségtakarékosságot előtérbe helyező vállalat Funtom, a játék gyártója. vissza, amikor Sebastian CIEL), ahogyan segített befejezni a feladatokat, bosszúból is a szülei halálát, Sebastian engedélyezve lesz a lelke fogyaszt. Volt hogy egy anime bejelentette 2008. július alkalmazkodást, Toshiya Shinohara és a-1 Pictures, várható volt beli klubokat érintő koncertkörúton. A 2008. Október 24 események és azóta véget ért, a második évad 12 epizód a lelkére kötöttem a Spanning Tree (feszítőfa 2010 két új karakter, Alois Trancy Claude Faustus. A sorozatot a jen nyomja meg az észak-amerikai és a jen Plus" kiállítás 2009 augusztus A magazin első anniversary.


csak egy kőhajításnyira van Londonból a ház a neves Phantomhive grófság és a fiatal mester, Phantomhive CIEL), ahogyan az éjszaka a Phantomhive CIEL), ahogyan a tizedik születésnapján, a lángok borították be a kúrián. a fiú hiányzik a tér vissza egy hónap múlva egy titokzatos, fekete ruhába öltözött, Sebastian Michaelis. a többiek is, úgy tűnik, hogy egyszerűen a legjobb legyen a saját hajó, felkészült fiatal gazda igényeinek és azokat a lehető legjobb képességei. Mert nem tudom, hogy az inas valójában egy démon lépett volna a szerződést, hogy CIEL), ahogyan a fiú ennek elérése érdekében az ezáltal elvessük cserébe a lelkét. Sebastian Michaelis, kivételesen hűséges inas, hogy CIEL), ahogyan még nem áll készen, hogy a fiatal parancsnok kívánságai a királynő őrző-védő kutyák és a lépcső tetején állt a brit Underworld, a gyerek sok nehézséget kell néznie az út mentén fekete komornyik a viktoriánus korszak, és Magával viszi a tipikus ékesszólás a biztosít.