Ingyenes Házhozszállítás
OVER Ft63,800
 

Harry Potter Jelmez

A Harry Potter regények körül forog, aki felfedezi az árva, a tizenegy, a varázsló, a rendes világban élő nem-mágikus, vagy egy mugli, az emberek, és mindent tudnak az ilyen gyermekek meghívták őket egy iskolában oktatják a szükséges ismereteket, a varázslók világában. Harry lesz a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolába jár, és itt van szükség a legtöbb regényre" esemény történik. A Harry alakul ki a kamaszkor, a tudomást szerez róla azt az arcot a problémák: varázslatos, szociális és érzelmi, beleértve például a barátság hagyományos tizenéves kihívások és a vizsgák, és a nagyobb a felkészülésre, a konfrontáció ahead.


egy év minden egyes krónikák könyve a Harry életét a legfontosabb hogy az év 1991-98. a könyvek is tartalmaznak, amelyeket gyakran tapasztalt számos flashbacks Harry megtekintés az emlékek a többi karakter a Rowling által létrehozott Pensieve.


a környezet teljesen el van különítve a valóság még semmim. A NARNIA KRÓNIKÁI fantasy föld van egy alternatív univerzum és a gyűrűk ura Középfölde" ez a múlt, a varázslók világában a Harry Potter létezik a valóságban, mely tartalmazza a szokásos elemek mágikus változata a mindennapi élet intézményeit, és számos helyen lehet könnyen felismerhető, mint például London, egy töredezett a figyelmen kívül hagyott rejtett utcák, régi bérházak, kastélyok ország manors és kiesik, marad a mugli population.