Ingyenes Házhozszállítás
OVER Ft63,800
 

Alice in Wonderland Jelmez

Alice megjelent 1865 után három évvel a Tisztelendő Charles Lutwidge Dodgson és a Tisztelendő Robinson Duckworth eveztem a csónakot, 1862. 4., [ 4] az Isis és a három fiatal lányok Henry Liddell (a Vice-Chancellor az Oxford egyetemen, és Dean a Krisztus egyháza): Lorina Charlotte Liddell (13, született 1849. számú dokumentummal történt) ( "Prima" a könyv morgással vers); Alice Liddell Pleasance (10, született: 1852) ( "koronásan" morgással vers); Edith Liddell Mária (8 év, született 1853) ( "Tertia" a vers morgással).


az út híd közelében kezdett Oxfordban ostobaság és öt kilométerre a falu Godstow. az út során a Tisztelendő Dodgson elmondta a történetet, a lányok egy kicsit unatkozott aki Alice nevű lány keres egy kaland. a lányok szerette, Alice Liddell kérdezte Dodgson a leírom neki. ő kezdte el írni a kéziratot a történet másnap, bár ez a legkorábbi változat Már nem létezik. A lányok és Dodgson került egy másik hajó is kidolgozott egy hónap múlva mikor a történet Alice, és novemberben kezdett dolgozni a kéziratot a earnest.


a kiegészítők - megvizsgálta az állatot természetes története a könyv, és akkor már a többi gyerek-könyv alapján vizsgálták meg a George MacDonald különösen a gyerekek. tette hozzá a saját illusztráció de közeledett John Tenniel illusztrálják a könyvet, hogy elmondja neki, hogy a történet is tetszett a children.


1864. 26. adta be a kézzel írott kézirat Alice Alice kalandjai a földön, az illusztrációk által dedikált Dodgson, mint "egy karácsonyi ajándék egy kedves gyermekem emlékére egy szép nyári napon". egyes, többek között Martin Gardner is játszik, volt egy korábbi változat, amelyet később elpusztult Dodgson amikor írta a bonyolultabb példány hand.


de Alice Dodgson kapta, már a kihirdetés és a 15.500 -27.500 szó eredeti szavak, [ 9] de főleg Az epizód a kutya macska és az őrült Tea-Party ,