Ingyenes Házhozszállítás
OVER Ft63,800
 

The Wizard of Oz Jelmez


Varázsló Óz Dorka lányom felnőtt
Ft42,972  Ft21,008
51%
OFF


Varázsló a Oz Dorka kamasz öltöny
Ft42,972  Ft21,008
51%
OFF

1905-BEN Oscar-díjra jelölték, hogy Kansas "Oz" Diggs működik, mint egy kis időt a varázsló egy vándorcirkusz. a megközelítési módokat, a cirkuszban tanulja meg éppen felemelkedőfélben lévő Oscar már udvarolt a feleségének és támadni. Oscar távozik a meleg levegő a tojás alakú habverő, de van egy tornádó, az Óz, a varázsló a varázsló Theodora hisz neki, hogy azt jósolták a Gonosz Boszorkány, aki megölte a királyt a Oz. Útközben a Smaragdváros, kacérkodik a Theodora Oscar-díjat, aki beleszeret, aki ha kell a királynő s Oz. ütköznek a repülő majom Finley, akik egy élet zálogai kiderítették, hogy amikor ment az Oscar Finley egy lion.


elérése előtt a Smaragdváros, Theodora húga Evanora Oscar-díj megfelel, aki szkeptikus az Oscar-a megváltó jósolta. Evanora azt mondja hogy az Oscar-díjat a sötét erdőben gonosz boszorkány lakik és elpusztításával lehet ölni a pálcáját, a forrás erejét. Oscar-és Finley is csatlakozott az út során a Kína rengeteg lány, egy fiatal, akiknek otthon élő kínai baba, család a Gonosz Boszorkány a REACH az erdőben, és a pálca, ismerje meg a "gonosz boszorka" vigyenek a jó boszorkány, aki megmondja nekik Evanora az igazi gonosz boszorkány. Evanora látja a kristálygömb és manipulálnak Theodora Oscar ellen a boszorkányos ügyességgel létrehoz egy replika a Music Box Oscar már korábban adott Theodora (csakúgy, mint minden más nő valaha találkozott), és még egy kép az Oscar-díjat: Theodora a Glinda, mondván, hogy nem akar a bíróság mind a három boszorkány, a szívet tépő Theodora a Magic az Apple még nem vette le a szíve összefacsarodott ígér. Theodora harap bele, hogy túl későn Evanora az igazi gonosz boszorkány, és átalakítja egy szívtelen, zöld bőrű gonosz boszorkány, az Apple hatására szíve nagyon összezsugorodik és die.


Oscar-csoport hozza neki a sötét királynő domain a Oz Evanora seregének a nyugorok és repülő baboons. Most benned megbízik az Oscar-díj Hogy ő tudja, hogy ő nem egy varázsló, de ő még mindig azt hiszi, még mindig könnyebben Evanora le és a "hadsereg" igyekszünk, üstfoltozók, és a légynek nem is nagyon jut. Theodora's domain és dühösen feltárja az új, undorító megjelenése előtt az Oscar azzal fenyegetőzik, hogy megöli őt és szövetségeseinek a Smaragdváros a jól előkészített hadsereg kétségbeesik. Oscar-díjra jelölték, a sereg nem lehet legyőzni a Gonosz Boszorkány, de miután elmondtam a kínai lány kihasználja a hős Thomas Edison, ő is harcolni a prestidigitation.


vigyenek és alattvalói a támadás előtt a gonosz boszorkányok kastélyába egy automatizált hadsereg olvasztókemence a madárijesztők sűrű köd. a gonosz boszorkányok átvert küldjék át a repülő baboons a mák tábla állítja a baboons aludni, de két baboons kezeli a Glinda, aki hozta a város főterén béklyózta. Addig is, az Oscar beszivárgásának a Smaragdvárosba szövetségesei, csak látszólag hagyja el őket a forró levegő ballon betöltött a király arany, Theodora ami tönkreteszi a tűzgolyó. Oscar majd felfedi magát, hogy titokban barátai halála, azaz hamis. Oscar-felhasználás a rejtett füst gép- és kép van egy óriás kivetítő, holografikus képe az arcát, amikor az "igazi" formában, és a tűzijáték meg a támadást, és meg akarják félemlíteni a gonosz boszorkányokat. Evanora félve rejti a várat s hazatérne, Theodora, nem lehet bántani a "legyőzhetetlen" varázsló; Oscar-díjra jelölték - mondja örömmel a Theodora is jó a szíve mélyén újra. Nagyon felszabadult és a kínai lány Evanora, megsemmisítése a Gonosz Boszorkány smaragd nyaklánc ami elrejti valódi, banya megjelenése. A száműzött Evanora nem a maradék két repülő baboons.


megköt a film Oscar-díjra jelölték, most király Óz, a kivetítő és a fenntartó a hiedelmek és még mindig tartja a polgárok számára hatékony és az Oz egyesült a Gonosz Boszorkány ajándékok ajándékok. Ő is a barátai: Master cigány, akik segítettek felépíteni a gép megkapja az Oscar-kemping-szerszám zsebkés; Knuck, a Mogorva, mumpic szövetségese a Glinda, megkapja a maszkot és egy mosolygós arc, a sokat szenvedett Finley megkapja az Oscar barátságát, és a kínai leányka elfogadja, hogy új család, majd az Oscar nagyon megy a függöny mögött a kivetítő és megcsókolja her.