Ingyenes Házhozszállítás
OVER Ft63,800
 

Bleach Jelmez

Fehérítőszer (ブリーチ Burīchi) egy japán manga sorozat írott és illusztrált Tite Kubo. hypo követi a kalandok után a Ichigo Kurosaki is megszerzi a hatásköre a Kaszás (死神 Shinigami lelkének?, szinte szó szerint "a halál istene") - a halál megtestesülés hasonló a nagy Kaszás a Kaszás egy másik lélek, Kuchiki Rukia a kardjának horogként hatáskörök vámoknak az neki, hogy megvédjék az emberek a gonosz szellemek és lelkek eltávoztak a afterlife.


hypo lett sorrendbe állított a japán manga antológia heti Shōnen Jump 2001. Augusztus óta, és gyűjtötték be tankōbon volumene a 2013. június 59. óta a hipó, amely magában foglalja a adott lendületet a média franchise-rendszerben egy animációs televíziós sorozat producere Studio Pierrot Japánban 2004 és 2012 között, két eredeti videó animációk, négy animációs játékfilmek, a hét kő musicalek, és számos videó játékokat, valamint számos típusú fehérítő kapcsolódó merchandise.


felismerhetőnek kapott média külföldi televízió és videó terjesztésének jogát, hogy a fehérítő anime a 2006. 15. Cartoon Network is. Úszni kezdett a felnőtt jót hypo az Egyesült Államok 2006. 9.. felismerhetőnek engedéllyel rendelkező média a manga angol nyelvű kiadvány az Amerikai Egyesült Államokban és Kanadában, és a kiadott 51 kötet számára 2012 novemberére teszik közzé, valamint a fejezetek a hypo a Shonen Jump magazin 2007 novembere óta média kiadta az első hypo. felismerhetőnek film-, hypo: emlékeit senki, az észak-amerikai 2008. 14.. a második film, fehérítő: a DiamondDust lázadás, ki 2009. 15.. a harmadik film, fehérítő: elhalványul a fekete, kiengedték a 2011. 15. Hulu, társproducer kiadott változatok az anime egy hét után szellőztessen minden epizód a Japan.


a manga már több mint 80 millió példányban adtak el Japánban, és az egyik legkeresettebb manga az Egyesült Államokban az anime adaptációs hasonló érkezett, ez volt a negyedik legnépszerűbb anime TV sorozat Japánban 2006 és a top tíz anime az Egyesült Államokban A 2006-2008. A sorozat a Shogakukan Manga Award for a shōnen demográfiai 2005-ben, és a bestseller-manga kérdések mind Japánban és az Egyesült States.