Ingyenes Házhozszállítás
OVER Ft63,800
 

Resident Evil Jelmez

A túlélő horror videojáték a most debütáló Resident Evil tenni a PlayStation® 1996, és később a Sega Saturn, a kritikus és a kereskedelmi siker, [ 3] amely két tanácskozásuk ugyan 1998-ban, és Resident Evil 2 Resident Evil 3: Nemesis, 1999-ben mind a PlayStation. A port a Resident Evil 2 került a Nintendo 64. Ezen felül minden három Windows. a negyedik játék a sorozatban, Resident Evil Code: Veronica Smethley fejlesztette ki a Sega Dreamcast és 2000-ig, majd ezt követően a port 2. és 3. Resident Evil: Code Veronica Smethley később újra megjelent a Dreamcast Japánban az aktualizált formában jelennek meg, mint a Code: Veronica Smethley teljes körű, amely kis, többnyire cutscenes kislemezekből állt történetét. A frissített verzió később kerül a PlayStation 2 és a Nintendo GameCube a kód: Veronica Smethley


X annak ellenére hogy a következő játék korábbi bejelentése szerint a sorozat lesz a PlayStation 2 mellett, amelynek eredményeképpen A Devil May Cry nevű független játék sorozat, Shinji Mikami" teremtő és termelő úgy döntött, hogy a sorozat kizárólag a Nintendo GameCube. [ 4] a következő három játék a sorozatban egy céget az eredeti Resident Evil és a prequel Resident Evil Zero, 2002-ben kiadott, valamint a Resident Evil 4-s kezdetben minden GameCube exkluzív Resident Evil 4. később Windows, a PS2 és Wii. Ezen kívül a GameCube port kapott az előző Resident Evil tanácskozásuk ugyan. Ennek ellenére a kizárólagossági megállapodás és a Nintendo, Capcom Capcom Resident Evil cím több a PS2 még nem tekinthető közvetlen sequels.


egy trilógia fényében a GunCon-kompatibilis játékok néven a pisztoly szórófej túlélő játék sorozat kiemelt személy. Az első Resident Evil, megjelent a PlayStation® és PC-n 2000-ben, de közepes tesztek. A későbbi játékokban, Resident Evil 2 túlélő és Resident Evil: Code Veronica Smethley: halott, sok viszontagságon ment keresztül egy kicsit jobban. [ 6] valójában halott célja A negyedik játék pisztolyt özvegyi nyugdíj özvegyi nyugdíj 3 Japánban, pisztollyal a spin-off Dino Dino válság késztetésnek. hasonló, a sorozat első, aki játék, bár a sínek útvonal. Resident Evil: a krónikák 2007-ben megjelent a Wii, a bibliába, Resident Evil: a harcok dúltak mindenütt felszabadítják a betegség kitörésének 2009.


Resident Evil online játék a PS2, 2003-ban kiadott ábrázoló, Filmsztárok és ütős sztorik: Jelkiesési epizódok figyelhetők meg a sorozatot az a azonos idő alatt Raccoon City, Resident Evil 2. és 3. Ez volt az első a sorozatból, és a cím első túlélő horror a kooperatív játékmód és az on-line Multiplayer funkció támogatása. Ezt követte a folytatást, Resident Evil 2-es kitörés fájl van a fővárosban. Raccoon City Arklay található az észak-amerikai hegyek hogy megadta magát a gyilkos T-vírus járvány volt és ezért meg kell semmisíteni a nukleáris rakéta támadás az Egyesült Államok kormánya a város egy kritikus a sorozat sorozat egyik fő katalizátorok A gyűjtemény a bukás, valamint a néhány sorozat leginkább characters.


Resident Evil Gaiden egy akció-kaland játék a Game Boy Color, egy RPG-szerű rendszer elleni küzdelem. Ott is több letölthető mobil játékok a kaptár sorozat Japánban. Ezek közül néhány mobil játékok kerültek az észak-amerikai és európai a T-mobil a Sony sajtókonferencia az E3 alatt jelentette be, hogy 2009 Resident Evil hordozható lesz a PlayStation Portable, a vadonatúj fejlesztés cím: "szem előtt tartva a PSP Go" és a "teljesen más egy Resident Evil játék". Mivel azonban 2012, a további bejelentések, és a játék akkor a


cancelled. 2011 márciusában, Capcom felfedte a harmadik belső nézeti lövöldözős játék Resident Evil: Raccoon City, ami által kifejlesztett ferde hat játék PlayStation 3, az Xbox 360 és a Microsoft Windows 2012 és márciusban egy túlélő horror játék. A Nintendo 3DS - Resident Evil: megnyilvánulásai, megjelent 2012 február. az adott év október, a következő számozott a fő sorozat, Resident Evil 6, a vegyes vélemények, [ 15] de lelkes pre-order sales.


HD-gyűjtemények mellett HD-port a Resident Evil 4, Resident Evil: Code Veronica Smethley X, Resident Evil: az esernyő, és Resident Evil: a harcok dúltak mindenütt Chronicles.


az alacsony a Resident Evil 6 volt hogy feltárt január 31 van egy nagy annak valószínűsége, hogy egy újraindítás után a sorozat olyan visszajelzést a fans.