Ingyenes Házhozszállítás
OVER Ft63,800
 

Bincho-tan Jelmez
Binchō-tan vagy a fehér faszénnel vagy binchō-zumi (備長炭) a hagyományos faszén a japán, az Edo időszakban időpontok, amikor a Genroku korban, a kézmûves-ya Chōzaemon Bitchū nevű (備中屋 長左衛門), s hogy ez a Tanabe, Vakajama. A nyers anyag, kifejezetten ubame tölgy (Quercus phillyraeoides), most pedig a hivatalos fa a Vakajama Rendőrkapitányság. Vakajama továbbra is a fő termelő a kiváló minőségű faszén, a város több binchō Minabe, Vakajama-tan mint bármely más város Japánban. Binchōtan egy összegben vagy faszén keményfából készült a finomság charcoal.


és magas minőségű binchō-tan rendelnek ételt magas hőmérsékleten (körülbelül 1000 Celsius-fokig). bár ez gyakran gondoltam arra, hogy binchō-tan égési sérülések égési sérülések valóban meleg, alacsonyabb hőfokon, mint hagyományos faszén de hosszabb ideig szükséges] [idézet mert nem oldja fel füst vagy egyéb kellemetlen szag, a kedvencem unagi (édesvizű angolnát) és yakitori (biztosra vehető Csirke) szakácsok. nehézségek miatt a termelő terület azonosítására, a neve binchō-tan már szélesebb körű használata általában sötétszürke, fehér jelöl ki a kívülről érkező termékek és még japán, valamint a más fajok, azért jöttem, hogy a name.


különbséget tesz a fent említett "nem tiszta" termékek, a mozgás binchō hívja elő a Vakajama kishū binchō-tan-tan.Binchō-tan nem találtak egy üzemanyag-. Mert számos apró pórusokat, kémiai anyagok elnyelik. [idézet szükséges bitek] kiegészülhet a rizs főzés közben a fakó íz, a tisztító-, hogy felvegye, és a helyiségek és felfrissül a levegő. Ennél sokkal több kellene az egészségügyi ellátások és fehér szénfekete. [idézet szükséges] jelenleg számos binchō-tan-alapú fogyasztói termékek a piacon, mint a zoknit, pólót, sampon, kozmetikai termékek, és még sok más. londoni étterem yakitori Bincho veszi a nevét a binchō-tan.


Binchō-tan vagy a fehér szénfekete keményebb mint a fekete szén, és a fémes hangot ad, amikor elütötte. Szélharangok és a hangszer, a tankin ( "faszén-fiú xilofonmellkasára fektette") vesz igénybe. a