Ingyenes Házhozszállítás
OVER Ft63,800
 

Metal Gear Solid Jelmez


Metal Gear Solid 3 Boss van Cosplay
Ft76,902  Ft36,015
53%
OFF

Metal Gear Solid 3 Cosplay ruhában Eva
Ft45,234  Ft21,907
52%
OFFAnnak ellenére, hogy a piacgazdaságra való áttérés 3D, a játék továbbra is hasonló a Metal Gear Solid 2D MSX2 elődje a Metal Gear 2: szilárd kígyó. A lejátszó kell a főszereplő, szilárd, anélkül, hogy a játék során a területen található az ellenségek. [ 15] a játékos mozgás érzékelése az ellenség látóterében és elindítja a riasztást, amelyekből a fegyveres ellenség. [ 16] ez is elindítja "éber" és a játékos akkor kell elrejteni, és továbbra is "nem érzékelt" akkor, amikor "kijátszása" módban indul, amikor a számláló eléri a nullát, a játék visszatér a "beszivárgása" módban ha ellenségei nem gyanús a kígyó jelenléte. A radar nem használható a rendszer figyelmeztetést vagy adócsalás) üzemmódot.


továbbra is "nem érzékelt" akkor, amikor a lejátszó képes technikák alkalmazása mind a szilárd kígyó képességeit, és a környezetvédelem, mint a kúszó tárgyak mellett, a dobozok fedelét, a falak körül vagy elrejtése, és zaj elvonja az ellenséget. Ezek segítségével történik a harmadik személy Kamera, amely gyakran megváltoztatja a szög a játékos a legjobb a térségben, és a képernyőn látható radar, amely megjeleníti és a látómező. [ 18] kígyó is használja a sok elem és a minialkalmazások, például az infravörös szemüveg vagy egy karton doboz álcázása. A hangsúly a lopakodó elősegíti a kevésbé heves formában a játék ellen harcol, az ellenség nagy csoportok gyakran súlyos károkat okozna a player.


a játék fejlődés telehintett cutscenes, kodek, valamint találkozik a fejesek. a fejlődés kell fedezze fel a gyenge játékosok minden Boss és legyőzze őket és játék stratégia vezérli. Játék is elérhető a rádió, ha tanácsot nem nyilvánított véleményt a kígyó a csapatnak, mint például az ügyfélszolgálati munkatársaknak is megbüntette a kígyó nem ment a fejlődés elég gyakran megy, vagy magyarázza el a küzdelem a melyik gomb - nyomja meg a gamepad. a karbantartási kézikönyvben is használható a játék backstory. a cím lehetővé teszi a Lejátszó, a statisztikai összegzés, és a "Név" alapján, általában egy közös animal.


először a Metal Gear sorozat, a képzési mód, más néven VR mód áll rendelkezésre, amely a játékosok technikák gyakorlat, fegyvert rejteget, és mertek. Ezen kívül a rejtett játékmód, ott vannak a terroristákkal szállhatnak tűzharcba vonja maga után egy sorozat a játékos és a harmadik személy és első perspectives.