Ingyenes Házhozszállítás
OVER Ft63,800
 

Katekyo Hitman Reborn Jelmez


Hitman Reborn Ranbo 1 Cosplay Jelmezek
Ft40,020  Ft21,750
46%
OFF
Újjászületett!, ismert japán Katekyō bérgyilkos újjászületése! (家庭教師ヒットマンREBORN! Katekyō Hittoman Ribōn! ?, - Katekyō" a hordárnak Kyōshi és Katei az otthoni nevelő), a japán manga írott és illusztrált AKIRA Amano. a mintaterület körül forog az élet egy fiatal fiú Tsunayoshi nevű Sawada, aki megtudja, hogy ő lesz a következő a sorban a Vongola nevű szervezet a legerősebb maffia, a Vongola család. A Vongola legerősebb bérgyilkos, a Gun-esnék nevű csecsemő újjászületett, a nevelő "Tsuna" a tiszteletre méltó boss.


sorrendbe állított az egyes manga volt Japánban a Shueisha fejezetek a heti Shōnen Jump a 2004. 4. és véget ért a 2012. 12. és megjelentek a negyvenkét tankōbon volumene, 2013. 4.. felismerhetőnek engedélyezett média a sorozat az angol nyelvű kiadás az észak-amerikai, lerövidítik a sorozat neve az újjászületett!. Az anime adaptációja Artland szellőztetni a sorozat a TV Tokyo a 2006. 7. ÉS 2010. 25.. is különböző játékok a sorozat, valamint a két regényt a Hideaki Koyasu.


újjászületése! lett az egyik legnépszerűbb heti Shōnen Jump manga kötetek mellett egyre több felső-eladók Japánban. [ 3] [ 4] a mozzanatot dicsérte a vígjáték sorozat, valamint a formatervezési minták az anyatej-helyettesítő karakter. [ 5] [ 6] azt is említeni, hogy bár egyre több kötet óta heves 8. lett egy tipikus shōnen sorozat, és dicsőítették a Filmsztárok és ütős sztorik és fights.