Ingyenes Házhozszállítás
OVER Ft63,800
 

Gintama Jelmez

Gin Gintama 銀魂 (Tama társasággal együtt elindította, világít. A "ezüst" ), más néven Gintama, egy japán manga Sorachi Hideaki írott és illusztrált és sorrendbe állított, 2003. 8., a Shueisha's Weekly Shōnen Jump. Állítsa be az Edo győzték le a külföldiek által megnevezett Amanto élet, a cselekmény szempontjából Sakata Gintoki, aki - mind a freelancer Shimura Shinpachi barátai mellé és Kagura annak érdekében, hogy a havi bérleti díj megfizetésére. Sorachi egészül ki a tudományos-fantasztikus regény a karakterek kidolgozása után a dolog ennek a szerkesztő javasolta a történelmi képsorozatban


a manga már engedéllyel rendelkező média által az észak-amerikai felismerhetőnek kívül az egyes kötetek megjelentetését, felismerhetőnek sorrendbe állított az első fejezetek a Shonen Jump manga antológia, bemutatta a 2007. január sorrendbe állított ki, és volt egy-egy fejezet a hónap animációja. Az eredeti videó (petesejt) gin Tama társasággal együtt elindította a napfelkelte volt kiemelt helyen hazavezette 2006 Anime Tour 2005-ben a Jump List menük. Ezt követte a teljes Anime sorozat, amely bemutatta a 2006. 4. a TV Tokyo és kész a 2010. 25.. illendő Gintama" nevű első beli klubokat érintő koncertkörúton Japánban 2011. 4. és véget ért a 2012. 26., mielőtt újra kezdődik egy rövid ideig 2012. 4. a 2013. 28.. Egy animációs film beli klubokat érintő koncertkörúton Japánban 2010. A honlap folyamatos a Crunchyroll kerül sor a helyszínen, míg a Sentai sorozatok Filmworks engedélyezett, a terjesztés részben23 filmek. Egyébként az anime sorozat, különböző fény és video játékokat a gin Tama.


japán manga Tama társasággal együtt elindította a gin, a népszerű, az eladási volumen több mint 29 millió, 2009 December. Az anime és a már kiemelt, különböző időben, a legjobb tíz a média, miközben Tokióban bejelentette, hogy TV Tama társasággal együtt elindította az első gin anime volt a feladata, hogy magas értékesítési tengerentúli együtt a Naruto anime átalakítása. A manga, anime és mások is szóvá tette a gin Tama társasággal együtt elindította manga van pozitív válasz. A vígjáték és a sorozat, míg a negatív válaszok a manga első artwork.