Ingyenes Házhozszállítás
OVER Ft63,800
 

Death Note Jelmez


(Halál デスノート Desu Nōto?) egy japán manga sorozat írója által létrehozott Tsugumi Ohba és Takeshi Obata manga művész. A fény karakternek Yagami, a középiskolai tanuló, aki felfedezi a természetfeletti, a "Halál megjegyzés", dobjuk a földre a shinigami (a halál istene) Ryuk nevű. a halál ad utasítást a felhasználót arra, hogy ölj meg valakit akinek a nevét és arcát ismeri, az írás közben a nevét a notebook saját arcát elképzelte. A fényforrás körül sorozat központjai szándékát, hogy hozzon létre és általában a világ "megtisztult a gonosz", "Isten segítségével" a notebook, és az erőfeszítéseket tett a nyomozó, L a him.


halál volt az első sorrendbe állított 108 fejezetek a Shueisha japán manga magazin heti Shōnen Jump 2003 decemberében 2006. május hogy a sorozat is megjelent a tankōbon formátum a japán kezdő 2004. Október és 2006 vége: az összesen tizenkét kötet. Az anime sorozat szellőző Japánban a 2006. 3., 2007. 26. 37. álló epizódok, az anime fejlesztette ki és irányítja tébolyda Tetsuro Araki. A fény új a sorozat, Nisio ISIN, kiengedték a japán, továbbá különböző játékok kerültek nyilvánosságra a Nintendo DS Konami által a sorozat úgy alakították át a live action film Japánban kiadott 2006. 17., 2006. 3., és február 2, 2008.


felismerhetőnek engedélyezett média a halál megjegyzés manga az észak-amerikai és a tizenkét kötet a sorozat, amely a 13. kötet egyben egy "Reader's Guide", valamint a regényt. epizódját jelent meg először az Amerikai Egyesült Államokban az anime, letölthető az IGN. felismerhetőnek később engedélyezett az anime sorozat és a szakmailag elfogadottól eltérő díjszabást alkalmazó Bionix Kanadában és az Egyesült Államokban a Cartoon Network, és megjelent az észak-amerikai filmek. A live action röviden az egyes észak-amerikai mozikban játszott 2008 óta, de a videó játékok eddig megjelent az észak-amerikai vagy Europe.