Ingyenes Házhozszállítás
OVER Ft63,800
 

Cardcaptor Sakura JelmezA Cardcaptor Sakura Sakura OP ruha
Ft54,282  Ft21,008
61%
OFFKādokyaputā Cardcaptor Sakura Sakura カードキャプターさくら (? ), rövidítve: a CCS és más néven Cardcaptors, egy japán shōjo manga sorozat írott és illusztrált manga csoport a bilincset. A manga eredetileg a Nakayoshi sorrendbe állított ki 1996. május 12-ben kiadott, 2000. június majd tankōbon 1996. November a Kodansha által volumene 2000. július koncentrál. a történet Sakura Kinomoto, egy általános iskolai tanuló, aki rájön, hogy ő is rendelkezik mágikus hatalom után szabadít fel véletlenül egy varázslatos kártyák voltak a könyv zárt az évet, akkor az ilyen kártyák letöltése annak érdekében, hogy elkerüljék az ismeretlen katasztrófa a különösen rendelkező komponenseivel helyben


a sorozat úgy alakították át a 70-epizód anime TV-sorozat a tébolydában, szellőztetni a japán NHK 1998. április 2000. március a két anime filmek által gyártott tébolyda 1999 augusztusában és 2000 július. Tíz videojátékok alapján készült a sorozat művészeti lapban. Kodansha könyvek, képregények és filmek könyvek kép a manga és anime sorozat a Tokyopop manga. az észak-amerikai angol nyelven március 2003. Augusztus 2000. után ez a Cardcaptor Sakura Tokyopop garanciaidején túl sötét ló a Manga szerzett sorozatot és a gyűjteményes kötet kiadása 2012 október szeptember 2010. Nelvana engedélyezett a TV sorozat és az első film az észak-amerikai és az elosztás, átnevezése Cardcaptors 70. epizód volt feliratozás, míg más angol anyanyelvű területekről érkezett el a teljes verziót, a szakmailag elfogadottól eltérő díjszabást alkalmazó amerikai televíziós volt erősen szerkesztett a 39 epizódot a gyerekek" WB. Cardcaptors szellőztetni, Cartoon Network, Teletoon. A TV-sorozatok és filmek voltak al-engedélyezett, mely megszabadította őket Geneon nem szerkesztett lépésre van angol felirat. A TV-készülék által kibocsátott újabb sorozat is volt őrült Geneon Entertainment miután lejárt a licensz 2006.


kritikusa dicsérte a manga szerint a kreativitás és a shōjo manga lényege, valamint a kritikus munkát a manga általában. A manga sorozat elnyerte a Seiun Award a legjobb Manga 2001. A TV-készülék anime adaptációs aratott a célközönség a fiatal gyerekek szintű töredezettségén túl kell élni az idősebb nézők és a grafikai munka az anime volt. Ugyancsak a figyelem középpontjában, az átlagosnál magasabb a 1990-es évek végén a TV-sorozat, és Sakura-Magic-jelenetek is dicsért a ház majdnem egyedi, mivel a változások a hagyományos öltözéket. A TV-készülék anime nyerte meg a Grand Prix díjat a legjobb Anime Animage 1999. Az amerikai szerkesztése Cardcaptors azonban erősen pásztázni a szerkesztő - aki a kritikusok nevetséges" , [ 1] vágása karakter hátterének megértéséhez elengedhetetlen a plot.