Ingyenes Házhozszállítás
OVER Ft63,800
 

Reservoir Chronicle Jelmez


Blood C Saya Kisaragi Cosplay Jelmez
Ft116,577  Ft15,947
86%
OFF
Tartály Chronicle (ツバサ-tartály Chronicle Tsubasa -: Rezaboa Kuronikuru) shōnen manga sorozat írott és illusztrált manga művész csoport a bilincset. megy végbe az elképzelt világ sok Clamp manga sorozat többi, leginkább a xxxHolic. A cselekmény milyen Sakura, a hercegnő a svéd Clow, elveszti a lelkét, és hogyan lehet Syaoran olyan fiatal régész barátunk aki gyermekkora, megy ez a Quest megmenteni. dimenziós boszorkány Yūko Ichihara utasítja neki, hogy menjen a két nép, Kurogane és fait D. Flowright. keresés a Sakura emlékeit, amelyek szétszóródtak a különböző világok, a toll, az őket segíteni fogja menteni a lelkét is fogant. Tsubasa a négy rögzítő művészeket akart létrehozni a manga sorozat, amely csatlakozik a korábbi művek. Aztán a tervek a prevencióban a korábbi nevű manga Cardcaptor Sakura.


sorrendbe állított volt a Kodansha kiadvány heti Shōnen Magazine 2003. májusától 2009. októberéig, és gyűjtötték a huszonnyolc tankōbon kötet manga. Alkalmas volt egy anime sorozat, Tsubasa Chronicle Tsubasa (ツバサ・クロニクル Kuronikuru? ), akit Bee Train, amely során két idényen keresztül szellőztetni 52 epizódot 2005 és 2006. között I. G egy közjáték film az első két szezont megnézzük a hercegnő a királyság, valamint öt eredeti videó animációk (petesejteket 2007. November és 2009. május között, amely döntött a kaptár második szezon a különböző játékok, vagy dráma. A sorozat került fel a manga volt. mert az angol nyelv által engedélyezett del rögzítésük évét követő Manga, aki kiadta a teljes mennyiséget óta 2004. 27.. Funimation Entertainment engedélyezett az anime az angol nyelvű kiadás. megjelentettek az összes TV-epizód a volumen, valamint a film. a petesejteket a Tsubasa került az észak-amerikai 2011.


januárban a sorozat már jól fogadták a japán és angol nyelven olvasó, és el nem éri a nagy helyzetek különböző keresettek; a sorozat több mint húsz millió eladott manga kötetek 2009. Szeptember a japán manga és anime van. Mind a Pozitív válasz a kritikusok, akik dicsérték a csatlakozást megelőző és az iparművészeti alkotások csavarás. A görbe a történet később kellett volna általában dicsérik a hogyan befolyásolja a teljes parcella, valamint a meglepő, viszont már bírálják azért, hogy confusing.