Ingyenes Házhozszállítás
OVER Ft63,800
 

Naruto

Közzétett: 2017 április 21, péntek  "Naruto" - (ナ ル ト, Romaji - Naruto) egy japán manga írott és rajzolt Masashi Kishimoto. A telek történetét meséli el egy fiatal ninja, aki folyamatosan keresi az elismerést és törekszik, hogy Hokage - a ninja a faluban, úgy a vezető és a legerősebb az összes közül. A sorozat alapján egy- lövés képregény írta Kishimoto, 1997-ben megjelent számának Akamaru Jump (Akamaru Jump).

  Manga először közzé Shueysha 1999-ben a 43. kiadása a japán magazin SJ. Még ki eddig mentek 51 tankóbon kötetek. Később a manga anime készült, mely által termelt Studio Pierrot és Anipleks. A premier az anime van a TV Tokyo és Animaks Naruto Costumes  október 3-án, 2002. A kezdeti sorozat következő 220 epizód, míg Naruto: Shippuuden, eredeti epizódok sugárzása február 15-én, 2007. Amellett, hogy az anime sorozat, Studio Pierrot 6 filmek és számos eredeti videó animációs (OVA). Más típusú árut magában foglalja a számítógépes játékok és a játékkártya által kifejlesztett több vállalat.


  Akár 36 kötet manga már eladott több mint 71 millió [1] példányban Japánban. Viz Media kiadott egy lefordított változata az amerikai SJ. „Naruto” lett a legkelendőbb sorozata Viz Media. [2] A mai napig az angol fordította a tizennégy kötetben.