Ingyenes Házhozszállítás
OVER Ft63,800
 

Shugo Chara Jelmez

Shugo Chara! (しゅごキャラ! Shugo Kyara! ? ), más néven a gyámom karakter, egy japán shōjo manga manga sorozat létrehozta a Peach-Pit szerző duo, a történet középpontjában a Hinamori amu, elemi iskolás lány akinek népszerű külső, "hideg és fűszeres" az évfolyamtársai, ellentétben a Munnra személyiség. amu kívánja a bátorság kell egy újjászületett, s a saját, s nem is lepődött meg a másnap reggel három színes tojásokat, három ajtós limuzin őrző karakterek: futott, Miki, és Su.


Shugo Chara! sorrendbe állított a Nakayoshi magazinban és a Kodansha által közzétett japán. del rögzítésük évét követő engedéllyel rendelkező angol nyelvű manga jogait, az első kötetet 2007. 27. 2008. elnyerte a Kodansha Manga díjat a legjobb gyerek manga.


Shugo Chara! is dolgozni egy ötvenegy epizód anime TV sorozat cím a Satelight által gyártott irányításával Yasuda Kenji és bemutatta a 2007. 6. a TV Tokyo. 2008. 20., Anime News Network jelentették, hogy a Shugo Chara! anime lesz folytatás a második évben a Shugo Chara!! Doki-, az első epizód október 10-én jót, 2008; az anime hivatalos honlapján azt jelentette, hogy később 2008. 4. indul be


date. 2009. 3., Shugo Chara! kezdődött, egy másik sorozat. Az új program fél Shugo Chara Shugo Chara! tartalmazó!!! Dokki Shugo Chara doki, Pucchi Puchi! kövesse az aktuális anime sorozat, a power-up. Az utolsó epizód március 26 szellőztetni, 2010.