Ingyenes Házhozszállítás
OVER Ft63,800
 

Naruto karakter

Közzétett: 2017 április 19, szerda  Mi különbözteti meg a karakterek a manga Naruto különbözősége és összetettsége a történet és a karakterek. A karakterek találták a szerző manga Masashi Kishimoto, ahol él egy fantasy világban, ahol az országok által védettek ninja jár, mint egy katonai bázis a képzés és a fegyelem segítségével természetfeletti erőket, hogy ellenőrizzék a csakra-energia a szervezetben. Ugyanakkor a szerző szerette volna mozdulni a hagyomány természetes formája ninja ismert összes ruhát, és a fő Gerha.modua sorozat körül forog egy fiú Naruto kölyök és az ő kapcsolata a hetedik csapat, ráadásul a folyamatos erős ellenség, és szembenézni bűnszervezetek. Míg MK fejlődik a sorozat, ő hozta létre a három fő karakter, mint az alapját a többi csapat és áthelyezés másik szekvencia referenciaként a design a többi karaktert, amelyet sokan kritizálják kiadványok és magazinok manga.

VII csoport

  Hetedik csapat Naruto Uzumaki, Sasuke áll Oochiha, Sakura Haruno és edzőjük Hatake Kakashi. Az első részben, az első küldetés előtt álló Zabuza, egy hét Fujman és megkérte, Haku. A csapat költözött a vizsgálat promóciós rangra Chunan, és Naruto Costumes elmenekült a falu nevű Sasuke hang falu keres hatalom. Csoport találkozik a második részben újra, de az ellenség előtt álló Sasuke diffúz többször.


  Naruto Uzumaki: fiú tizenkét éves. Egész életében a készülék szenvedett, mert a szülei halálát, amikor ő volt a gyerek, mint a róka a kilenc farok zárt belsejében, amikor a falusiak látja, hogy emlékszik a szörny, hogy megtámadták a falut tizenkét évvel ezelőtt. Naruto sikerül elvégezte az Akadémia és nevezi a hetedik csapat Sasuke (Arch Enemy az akadémián), és Sakura, de meghalt, és védi Konoha után kaptam a fenevadat zárt belsejében. O'Shea Sasuke: Naruto és Sakura munkatársa az Akadémia és a hetedik csapat. Sasuke klán leszármazottja tekintélyes Ooshita, amely kijelölt egy jellegzetes Hiringan. Azon az éjszakán a balsorsú volt kiirtása az egész klán Oochiha Sasuke bátyja Aatachi mérni erejét, de ő tartotta öccsét, abban a reményben, hogy szembenézzen után a kezdetektől. Sasuke Yahya két cél elérésére: bátyját megölték Aatachi és újraéleszteni a családját. Haruno Sakura: Naruto és Sasuke munkatárs a hetedik csapat. Mint minden lány az Akadémián, elbűvöli a Sasaki, és szerencséje volt, hogy vele azonos Alvriv.hataki Kakashi: Gonen, a hetedik csapat edzője, a fia a híres „fehér kutyák” Konoha. Kakashi nevezték Sharingan Sasuke feloldotta a kolléga, amikor fiatal volt Rehn, mint egy ajándék a barátja Obito - Oochiha - aki megadta neki a halála előtt nem sokkal, mert Kakashi elvesztette az egyik szemét egy régi csatában a harmadik nagy ninja háború. Canapé híd a falu Rock rejtett ebben a csatában, aktiválódott a szem Sharingan Obito és ninja, aki elvesztette szem Kakashi, megölték.