Ingyenes Házhozszállítás
OVER Ft63,800
 

Blood+ Jelmez


Saya Otonashi köntösben a vér
Ft54,282  Ft21,008
61%
OFFA+, ejtsd: "vér", van plusz egy anime sorozat alapján készített termelési I. G és Aniplex és rendezője Junichi Fujisaku. A sorozat beli klubokat érintő koncertkörúton Japánban a Sony anime műholdas csatorna, Animax, valamint a földi hálózatok, mint például MBS, evőkanál, RKB a 2005. 8.. Az utolsó epizód a szellőző 2006. 23.. A vér+ nemzetközi forgalmazási engedéllyel rendelkező régiók több Sony Pictures International, a Sony Pictures Television International (SPTI).


vér ihlette 2000 anime+ vér film: az utolsó vámpír, de csak néhány célzást és alapvető elemei a film Fujisaku. részt vett a művészeti igazgató, beleértve a vér+ és a novelization vér: az utolsó Vampire.


alatt az őt örökbefogadó családi, Saya Otonashi tartózkodott egy anemic Emlékezetvesztésben sem szenvedek az élet, de egyébként rendes iskolás lány, de a boldog élet a széttört amikor megtámadta egy Chiropteran, hogy ő is Az egyetlen, aki képes legyőzni őket. fegyveres vele különleges katana, Saya Blades egy utat a családja, társai, és a lovag, hogy megszabadítsa a világot a Haji Chiropteran a fenyegetés és identitásának helyreállítása. A háttérben a történelem feltárja az út a Chiropterans és Saya múltjáról, amely kiterjed a mid- century.


19 a sorozat eredetileg 2005 szeptemberében Okinava város (Koza), az Okinava szigetén, közel van az Amerikai Egyesült Államok Kadena légi bázis. Egész a sorozat, Saya végighalad a világban, hogy Japán, Oroszország, Franciaország és végül az USA-ban, a harc Chiropterans.