Ingyenes Házhozszállítás
OVER Ft63,800
 

Pirates of Carribean Jelmez

Az óceánok Cutlert, BECKETT úr öl kapcsolódó bárki használ illegális szoftverhasználat elleni és Davy Jones az összes kalóz hajó a tengeren "halálraítéltek. A színek" kényszerítik a kilenc kalóz nagyurak hívja össze a hajótörés; ha azonban a néhai Jack kapitány úr is, a Karibi-térségben, soha nem neveztek ki a legjobb vezet. A kapitány Barbossa is, Elizabeth, TIA dalma és a fekete gyöngy a támasztólábat a Davy Jones tároló. Sao sort három új karakter erősíti, a dél-kínai tengeren, a térkép és a tároló "A navigációs térképek". alkalmi vételek a sort három új karakter erősíti a gyöngy a veréb is, így lesz az apja is a Davy Jones' mentő hajó Dutchman.


időközben, a repülő, Davy Jones tönkreteszi számos kalóz hajó elhagyja a túlélők és a Jones demokráciához vezet a BECKETT s a hely megszerzésével a Davy Jones hajóján és királyi haditengerészetnél is a gárda parancsnoksága alatt a személyzet


utazás admirálist James Norrington. a tároló és Veréb tölti. a Pearl keres egy menekülési útvonal, holt lelkek, beleértve az úszás mellett Elizabeth apja Weatherby Swann. Tia dalma felfedi, hogy Davy Jones volt Kalüpszó által kijelölt, a szerető és a tenger, hogy a holtakat a túlvilágra, cserébe, hogy Jones akár egy napon a föld minden tíz évben, amikor nem sikerült találkoznia, és egy elhagyott a monster.