Ingyenes Házhozszállítás
OVER Ft63,800
 

Spider-Man JelmezSpider-Girl gyermek/tini öltözetben
Ft40,710  Ft19,505
52%
OFF


Pókember 3 gyermek köntösben
Ft42,067  Ft21,008
50%
OFFSpider-Man ® egy elképzelt karakter, aki szuperhős képregények könyv jelenik meg a képregények által kiadott Marvel Comics képregények Pókember van. A gyakran "Póklászásra vágyik", a "web-terelő", a "falra kúszó", és a "web-fej". jön létre az író-szerkesztő Stan Lee és Steve Ditko író-művész, aki először jelent meg a lenyűgöző Fantasy #15 (1962. Augusztus). Lee és Ditko fogant jellemzőit az árva emeli a nagynénje és nagybátyja is bent, és az, hogy először a szokásos küzdelmek mellett a kamaszkor egy kosztümös crimefighter. Spider-Man ® super ereje és agilitása alkotók neki, az, hogy ellenálljanak a legtöbb felületen, pók-rajzolta a csuklójára szerelt eszközök a saját találmánya, a "web-kőkemény belső nézetes", és gyorsan reagálni a veszély a "pók-érzékelés", amely lehetővé tenné, hogy megfékezze a foes.

a Pókember jelent meg először az 1960-as évek elején, a szuperhős képregények voltak tinik általában tárolórekeszek A Sidekick szerepe a főszereplő a Pókember sorozat tört utat a Peter Parker, a tizenéves középiskolás és Spider-Man ® mögött titkos azonosító akinek "önálló hátrapillantsunk elutasítása mellett, nem kielégítő volta, és a magány" fiatal olvasók vonatkoznia is. Az eddigi tini hősök, Bucky-rács mellkasfali szélével, és Robin, Pókember nem tudta kihasználni a beszélgess róla mint minden felnőtt szuperhős mentorok kapitány amerikai és Batman, és így meg kellett magát, hogy a "hatalmas" nagy felelősséget is ott kell lennie egy-egy szövegdobozt a végső panelen az első Pókember történetét, de később tulajdonított visszamenőleg őre, a nagybácsi ben.


csoda a kiemelt Pókember több komikus könyv sorozat, az első és a leghosszabb élettartamú a ugyanazt a hihetetlen Pókember. Az évek során, a Peter Parker karaktere alakult ki a félénk, stréber középiskolai tanulók számára zavaros de kimenő főiskolai hallgató, hogy feleségül vette középiskolai tanár, a késő 2000-es, egy szabadúszó fényképész, aki a legtöbb tipikus felnőtt szerep A 2010s is csatlakozik a Bosszúállók és a fantasztikus négyes, Marvel szuperhős csapat zászlóshajója. Peter Parker meghaltak 2012. December volt az ellenfele a doktor doktor Octopus Octopus élt a Peter Parker Spider-Man ,


testét, ahogy a kiváló Pókember az egyik legnépszerűbb és legsikeresebb üzleti szempontból szuperhősök. [ 2] a Marvel's flagship karakter és a vállalat "mókamester" jelent meg, a sokféle média, köztük számos animációs és live action televíziós műsorok, konzorciális újság képregények és filmek sorozata főszerepben Tobey Maguire, a "friendly neighborhood" hőse az első három filmet. Andrew Garfield átvette a szerepét egy újraindítás után a filmek Pókember. Reeve mutatványos szerepében a 2010-es Broadway musical Pókember Pókember: kapcsolja ki a sötét. Pókember 3. helyezett az IGN legjobb Comic Book 100 hősök minden alkalommal 2011.