Ingyenes Házhozszállítás
OVER Ft63,800
 

One Piece Jelmez

Egy darabból álló (ワンピース Wan Pīsu) egy japán shōnen manga sorozat írott és illusztrált Eiichiro oda. A sorrendbe állított a heti Shōnen Jump mivel augusztus 4-én, az egyes fejezetek 1997 közzéteszik a Shueisha tankōbon mennyiségben, az első kiadott 1997. 24. 70 kötet, és a felszabaduló március 2013. Egy darab a kalandok a majom Luffy D. egy fiatal fiú, akinek teste nyereség után a gumi tulajdonságai a sátán gyümölcs evés közben véletlenül, és a legkülönfélébb személyzet a kalózok kalózok nevű, a szalmakalap. Luffy ismerteti a csendes-óceán keresés a világon egyedülálló kincs néven egy darabot annak érdekében, hogy a következő fejezetekben a Kalóz King.


alakították át az eredeti videó animáció (petesejt) által 1998-ban I. G. által készített, és a Toei Animation anime sorozat, amely megkezdte műsorszolgáltatását a japán 1999. Azóta a még mindig folyamatban lévő sorozat szellőző több, mint 600 epizód, továbbá tizenegy Toei által kifejlesztett animációs játékfilmek, a petesejtek, és öt televízió Exkluzív ajánlat több különböző típusú értékesítési vállalat fejlesztett ki az ilyen, kereskedelmi kártya játék, és a nagy számú video games.


a manga sorozat licence egy angol nyelvű kiadás az észak-amerikai média felismerhetőnek, az Egyesült Királyságban és Ausztráliában Gollancz Manga, az őrült és az új-zélandi szórakoztató. Az anime sorozat került a Funimation Entertainment egy angol nyelvű kiadás az észak-amerikai, bár a sorozat eredetileg engedélyezett és forgalmazott gyerekek Entertainment.

4