Ingyenes Házhozszállítás
OVER Ft63,800
 

Naruto

Közzétett: 2017 április 19, szerda  Teljesítmény (anime csak részben): azt mondja az eseményekről kitörése előtt a Nagy Háború Alrabah.aharb Nagy Háború Ninja Nagy ninja kilencedik kitört az első öt között nagyhatalmak egyrészt, és Akatsuki a másikon. Ez vezette Toby, aki azt állította, hogy Madara Oochiha (a legendás Ninja, az első barátja Hokage és társalapítója Konoha). Obi, ami valójában Oohaho Obito, lehet újraéleszteni a legendás szörny Tin-csempe, a világ leghíresebb szörnyeteg, amely már pecsételve a múltban a bölcsesség a hat módon (a legendás ninja). Melyik fog meghalni Negi Haoga tett kísérletét, hogy megvédje a földrajzi Naruto a támadás ellen, valamint az első, második, harmadik és negyedik Hokage ébredés.

Vissza a hetedik csapat: Sasuke vissza harcolni kollégái a hetedik csapat Sakura és Naruto együtt egy csapat TACA, amely által alapított Sasuke megállítani Jebeos együtt a megújulás a négy Hokage.

  Naruto: anime csak részben egy további példányt beszél a megjelenése egy robot-szerű Naruto Orochimaru, és megragadta az Akatsuki használják, hogy Kyuubi a Naroto.coorika, Giobeogravr, húz a fenevad tíz farok felületén a Janthoraki Chibeyha majd megtöri a négy Hokage gáton, és elkezdi támadni és támadni Sasuke és Naruto . Mind a Naruto Costumes


 négy kísérlet Hokage nem sérült meg, de Naruto felfedez egy remete szakaszban, hogy a módszer a harcok természet elütötte Rasajan a második segítségével Hokage Tobeerama.

Szent fa (Shingo): Miután támadják a negyedik Hokage és Naruto Obito, ezek a folyamat Kyuubi, és nem ütni. Obito kezd terv végrehajtása Tsokioma végtelen szent fa, amely a végső test Jubilees, és elkezdi megölni csakra Shinobi, és megölik őket szinte kiszívja az egész csakra Naruto, majd eltávolodnak a szent fa felhasználásával a második Hokage technológia azonnal költözhető.

Naruto és Sasuke: Sasuke és Naruto egyesítik erőiket, hogy legyőzze Obito a stílus egy remete. Játszik Obito Naruto szerepet remete, míg Sasuke mint Sasuke Sasuke, mint Sasuke kard, mint Sasuke stílusú kard, majd a két csapat egyesül és Saski terjed Kyuubi a Susanoo és megtámadják Obito a Saif Susanu és be tudnak hatolni a védelmet a segítségével a kollégák a tudományos és Vosalh legendás kard és Bajus szerkesztés megkezdéséhez.

Emlékek Obito: Ez ábrázolja az emlékek Obito körülbelül ifjúkori álmát, hogy Hokage, ember Rennes, az ő emlékei kollégája Kakashi edző Minato.

Pirates Peugeot: Naruto és Sasuke, és társaik ninja a koalíciós erők sikerül felszabadítani Peugeot Obito. Obito leesik a földre, és Sasuke fordul, hogy végezzen vele. Kakashi hirtelen megjelenik CONAE ölni Obito, de a negyedik Hokage, Minato megállítja őt. Naruto és Sasuke, majd megy, hogy segítsen az első Hokage harcot Madara.