Ingyenes Házhozszállítás
OVER Ft63,800
 

Ao no Exorcist Jelmez

(Kék képzeletének varázspálcája 青の祓魔師(エクソシスト) Ao no Ekusoshisuto?) a manga írott és illusztrált Katō Kazue. A manga lett a Jump Square sorrendbe állított magazin 2009 április óta a Shueisha, az egyes fejezetek során tíz tankōbon volumene, 2012. 12.. [ 1] a történet Okumura tor alamizsnája körül forog, aki felfedezi a tinédzser korában ő a Sátán fia született az emberi nő avagy örökös és a sátán hatalmának. Amikor sátán megöli őre, tor alamizsnája nem dönt úgy, hogy a képzeletének varázspálcája annak érdekében, hogy legyőzze a father.


alakítottak át volt egy anime TV sorozat A-1 Pictures 2011. során és alakítottak ki egy anime film 2012. December média felismerhetőnek. [ 2] a licencia tárgyát képező a manga az észak-amerikai, valamint az első kötet oldani 2011.


április 5körül forog a történet tor alamizsnája Okumura egy tinédzser korában kaphatja, aki rendkívüli erejét és tartósságát, Yukio ikertestvére volt, amelyet apja Shiro Fujimoto tor alamizsnája. Egy nap ráébred, hogy a sátán fia, a legerősebb az összes démonok Shiro haldoklik. nap mint nap szemtanúi lehetünk annak érdekében, hogy véget ér fel azzal, amit tor alamizsnája őre soha nem kérdezte tőle: a démon-fivéreit blade Kurikara, amely megtartja a démoni hatalom, ki hüvelyéből, tor alamizsnája. Ettől a pillanattól kezdve nem csak nyereséget folyamatosan démoni tulajdonságokat mutatott, mint az agyar "szarv" tüzes fülüket, és a farok, de még a kék lángok gyulladnak be maga is szinte mindent elpusztító touch.


Fujimoto a temetésére, tor alamizsnája nem találkozott Fujimoto barátja Pheles Mephisto nevű felhasználónak, aki vállalja a tor alamizsnája nem akarom, hogy olyan legyek mint a képzeletének varázspálcája őre egyre erősebb a sátán vereségét és a rangos otthonról iratkoznak be az osztályokba. tor alamizsnája igaz kereszt az Akadémia, amely valóban a japán ága a nemzetközi szervezet, amely védi az emberi birodalom, Assiah, a démonok és a démoni birodalom más lények, gyehennát. tor alamizsnája vesz részt a speciális képzeletének varázspálcája, amelyek létezését csak néhány. legnagyobb meglepetésére azt állapítja meg, hogy a bátyja már a veterán Yukio képzeletének varázspálcája és lesz egy A teachers.