Ingyenes Házhozszállítás
OVER Ft63,800
 

Code Geass Jelmez

Code Geass: Lelouch a lázadás (コードギアス 反逆のルルーシュ Kōdo Giasu: Hangyaku no Rurūshu), gyakran egyszerűen Geass Code, egy japán anime sorozat a Sunrise című számhoz készült, rendezője Gorō Ichirō Ōkouchi Taniguchi, és készítette, az eredeti karakter design szerzők által a manga. Állítsa be az alternatív jövőt, a sorozat arra összpontosít, hogy hogyan jut hozzá a korábbi Prince Lelouch Lamperouge power néven Geass és úgy dönt, hogy használja ezt a gyalázattal Britannian a Szent Birodalom, a cári monarchia és a szuperhatalom lett a győztes különböző countries.


kód első futott a Geass japán műsorszóró rendszer a Mainichi 2006. 5., 2007. 28.. A kaptár sorozat, kód: Lelouch a forradalom Geass R2 (コードギアス 反逆のルルーシュR2 Kōdo Giasu Hangyaku no Rurūshu Āru Tsū), aztán a MB és a Tokyo Broadcasting System a 2008. 6. a 2008. 28.. A sorozatot is alakítottak ki különböző manga és regények mellett számos alternatív forgatókönyvek az egykori bemutató a TV sorozat Bandai Entertainment is engedélyezett a legtöbb alkatrészt. A franchise-rendszerben az angol nyelvű kiadás 2007. December Ben, folyamatban a két TV-sorozat a Cartoon Network. A legtöbb manga és regényt is az észak-amerikai lapban Bandai.


a TV-anime sorozat is, az értékesítés több mint egy millió Japánban és a Blu-ray Disc volumene. mindkét periódusban több díjat is elnyerte a tokiói nemzetközi Anime vásár Animage Anime Grand Prix, és animáció esetén Kobe. kritika is dicsérte a sorozat a nagy közönség előtt bemutatott fellebbezést, valamint a konfliktusok között a főbb karakterek és a morális kérdések presented.