Ingyenes Házhozszállítás
OVER Ft63,800
 

World of Warcraft Jelmez


Blizzard WOW Tribal Black Backpack
Ft14,497  Ft13,047
10%
OFF

Blizzard WOW Alliance Black Backpack
Ft37,697  Ft13,047
65%
OFF
A karakterek is sokkal fejlettebb, de erősítés különböző képességeket és készségeket, amelyek a játékos határozza meg közelebbről a képességek a karakterek jellemét, választhat a különféle szakmák, mint például a kovácsmesterséget, hangosítással, vagy bányászati. karakter tud-e tanulni négy másodlagos képességek: régészet, főzés, halászati, és csatlakozzon kibővülni. karakter és karakter, így a Liga a Liga chat csatorna, a Liga neve és opcionálisan lehetővé teszi további szolgáltatások, beleértve a Ligát híres, Liga, és a vastag páncélzatú dues.


sok játék áll a világ a kirándulása. E kirándulása, más néven "feladatok" vagy a "bevetésre", általában NPCs. kirándulása a játékos általában ellenszolgáltatás fejében bizonyos kombinációja, a tapasztalat pontok, és a játék pénz lehetővé teszi. kirándulása a karakterek eléréséhez új készségek és képességek birtokában, és fedezzen fel új területeket, hogy kirándulása során a játék története dokumentarista, mind a Quest NPC bontottuk le a szöveget, és a cselekvések egymáshoz kirándulása. A közös téma, a minden egymást követő küldetés befejezése után a korábbi, a Quest-. kirándulása során gyakran magában foglalja a lények egy bizonyos számú források keresése, nehéz megtalálni az objektum, a különböző rendőrfőnökének jelenti, bizonyos helyeken, a tárgyakat a világ, vagy egy elemet egy helyen, hogy míg a karakter another.


lehet játszani a saját, és mások a szereplők is nagyobb kihívást jelentő tartalmat. A legtöbb célra tervezett játék kihívás egy oly módon, hogy csak a csoport tudja legyőzni. Ezen a módon karakter osztályt használjuk az adott csoporton belüli szerepek. világ használ a vastag páncélzatú - átmenetileg nem Bonus" rendszer, amely egy karakter tapasztalatszerzés után pontokat a játékos a játékban eltöltött idő. Ha a karakter meghal, akkor a szellem-vagy lehet-de az éjszakai Elf karakter egy közeli temetőbe. karakter lehet újjászületett más karakterek is, amelyek lehetőséget nyújtanak az önálló életre kelt, és nem is mozgás által A temetőben nyugszik az a hely, ahol meghalt. Ha a karakter korábbi szinten tíz és életre kelt egy temető mellett, a van a karakter, ahol a játék pénz és szakember segítségét NPC kijavítani azokat. elemek erősen leromlott használhatatlanná vált azok javítása. Ha a karakter teste nem érhető el, akkor egy különleges "A szellem gyógyító" NPC-szintje az életre kelt a temetőbe. Amikor a szellem gyógyító irántuk a karakter, van a karakter ebben az időben is tovább csökkent, és a karakter jelentősen meggyengült az, amit a játék "feltámadás" a betegség akár tíz perc alatt, a karakter szintjétől függően. A "feltámadás" nem fordul elő, a betegség romlása kevésbé súlyos, ha jobban van a karakter megkeresése a testület, vagy újjászületett egy másik lejátszó speciális elemek, illetve spells.


világ széles választékát tartalmazza a vastag páncélzatú szerkezetek és a lejátszó lejátszó (PVP) játék. A lejátszó-környezetben (PVE) kiszolgálókhoz választhatják a "jelző " MAGUKAT a játékosok, hogy az a másik felekezet attackable. [ 32] az üzemmódtól függően a birodalom elleni küzdelem érdekében, PVP tagjai között szinte minden felszólaló pártra lehet a játék idő vagy hely a világ egyetlen kivételt képeznek az indítási zónában, ahol a PVP "zászló" engedélyezve kell lennie a játékos ellen kívánnak harcolni a játékosok a másik felekezet. PVE (más néven normál vagy RP) kiszolgálók, ezzel szemben, hogy a játékos választhat, hogy vagy nem vesz részt más játékosok elleni harcban mind a kiszolgáló típusát. A különleges területek, a világban is, ahol szabad a küzdelem minden megengedett. csatatér testreszabása, például hasonló börtönében: csak meghatározott számú karaktert írhat be egy csatatér, de további példányai a csatatér a további játékosok. Minden csatatér egy objektív, mint egy zászló vagy kudarcba általános, hogy az ellenfél kell elvégezni ahhoz, hogy nyerjen a csatatér. versenyző a csatatér testreszabása jutalmak a karakter kulcsszavak és becsület a A páncélok, fegyverek vásárlása, és egyéb általános tételek is egy játékos sok helyen a játék nyertesei több tiszteletet és zsetonok. mint vesztesek, de játékosok becsületére is szerezhet a játékosokat vagy a környezetében lévő játékosokat ölni battleground.