Ingyenes Házhozszállítás
OVER Ft63,800
 

Star Trek Jelmez

Star Trek titkos vágyai kék ruha
Ft36,186  Ft18,006
50%
OFFStar Trek titkos vágyai piros ruha
Ft36,186  Ft18,006
50%
OFFStar Trek egy amerikai tudományos-fantasztikus regény szórakoztató franchise-gén által létrehozott Roddenberry és jelenleg a CBS és a Paramount. Star Trek: az eredeti sorozatban és az élő TV-spin-off azt mutatja, a Star Trek: az új nemzedék, a Star Trek: Deep Space kilenc, a Star Trek: Voyager és a Star Trek: enterprise, valamint a Star Trek film franchise-töltsük fel a Canon. Ott is Star Trek: az animált képsorozatban


sci-fi például a kocsi vonat, a Kürtös és Horatio gúnyirat szerzőjével, az ihletett Roddenberry amikor megalkotta az első Star Trek, majd a csillagközi kalandok a James T. Kirk és a legénység a hajót egy 23-dik századi galaktikus "az Egyesült bolygók szövetsége" - a vállalati. Ez az első sorozat, most "az eredeti sorozat", bemutatta a 1966 futott és három szezont az NBC. továbbra is a kalandok a rövid életű Star Trek: az animációs sorozat és hat játékfilmeket. Négy spin-off televíziós sorozat Végül: Star Trek: az új nemzedék, majd a személyzet egy új űrhajót Enterprise egy évszázad után, az eredeti sorozat Star Trek: Deep Space kilenc és a Star Trek: Voyager, egyidejűleg rendelkezéseket


Next Generation; és a Star Trek: enterprise, az eredeti sorozat, a kezdeti időkben az emberi csillagközi utazás. további négy a következő generációs játékfilmeket is készített 2009-ban, a prequel. az eredeti sorozat (egy másik idősor) Star Trek: az új szereplők elmondása a személyzet fiatalabb változata az eredeti Enterprise került. A kaptár ez a film, a Star Trek, a sötétségbe beli klubokat érintő koncertkörúton 2013.


május 16, Star Trek már évtizedek óta kultikus jelenség. a franchise-nak nevezzük Trekkies vagy Trekkers ível át. a franchise számos haszonnal játékok, figurák, regényeket is beleértve, játékok, képregények és tematikus vonzerő volt. Star Trek Las Vegasban 1998 nyílt és zárt 2008 szeptemberében a. Legalább két múzeumi kiállítási tárgyak a támaszok utazás a világ A sorozat még a saját teljes épített, Klingon nyelven több kürtők történt a Star Trek és a rajongók, annak ellenére, hogy a végén Star Trek epizódot a TV-n, és több ventilátor produkciók kerültek az adott void.


Star Trek a befolyását a világban a tudományos-fantasztikus regény, mint az idézett néhány ötlet a technológiai találmányok például a mobiltelefon. Továbbá, a show pedig a progresszív polgári jogok konjunktúraciklusának tartalmaz. Az eredeti sorozat egyik első soknemzetiségű társadalomba vetődik a televízió, és az első összeegyeztetve a faji csók. Star Trek című fejezetben megtalálhatók szerte népszerű kultúra film például a tenger alatti thriller bíbor dagály a rajzfilm sorozat dél-parkban.