Ingyenes Házhozszállítás
OVER Ft63,800
 

Azumanga Daioh Jelmez
Azumanga Daioh (japán: あ ず ま ん が 大王 Hepburn: Azumanga Daiō ?, világít "Nagy király Azumanga") egy japán yonkoma komédia manga sorozat Írta és rajzolta Kiyohiko Azuma, amelyet sorozatban MediaWorks "Dengeki Daioh magazin 1999 és 2002 között Three további fejezetek tették közzé Shogakukan Havi Shonen vasárnap május 2009, hogy megünnepeljék a manga tizedik évfordulóját. A manga először megjelent angolul ADV Manga, és később újra kiadott Yen Press.

A televíziós anime adaptációja című Azumanga Daioh: az animáció került elő J.C.Staff és sugárzott Japánban április és szeptember között 2002 álló 130 ötperces szegmensek lefordított 26 epizód. Az összeállított epizód is megjelent DVD-n és a Universal Media Disc (UMDs) által Starchild Records, és egy angol nyelvű változat került elő ADV Films. Előtt a sorozat, egy színházi rövid és egy eredeti nettó animáció is gyártottak. Számos filmzene album is megjelent, valamint három Azumanga Daioh videojátékok.

Mind a manga és anime már dicsérték a humor hajtott excentrikus karakterek, a Azuma elismert, mint a "mester a négy panel formában" mind a saját művészeti stílus és komikus időzítés.