Ingyenes Házhozszállítás
OVER Ft63,800
 

Gundam Seed Jelmez

Mobile Suit Gundam World (機動戦士ガンダムSEED (シード) Senshi Kidō Gandamu Shīdo?) egy anime sorozat rendezője által kifejlesztett Mitsuo, Fukuda. A többi sorozat a Gundam World franchise-rendszerben történik, a vetőmag, Gundam World párhuzamos idővonal, ebben az esetben a kozmikus korszak, az első korszak, az emberiség két alfaj alakult ki: azonnal gyűrű-tervezőknek néztek minket, akik a földön laknak és koordinátor, genetikailag javított az emberek képesek ellenállni a mostoha helyet orbitális telepek élnek akik körül forog. A történet egy fiatal koordinátort Kira Yamato Scales ki lesz a háború után a két faj egy üres hely van a telep Coordinators.


a televíziós sorozat Japánban 2002 és 2003 között, a Tokyo Broadcasting System és Mainichi hálózatok műsorszolgáltatási rendszer. A sorozat három gyűjtemények és a filmek úgy alakították át adott lendületet a manga regények világítás, valamint a különböző sorozatok folytatása. A Végzet mag, a mobil Suit Gundam World 2004-ben követte. Különböző típusú értékesítési modellek is is, zenei aláfestéssel és videojátékok Gundam World. Volt a Bandai Entertainment broadcast az észak-amerikai, s jót az Amerikai Egyesült Államokban és Kanadában 2004-ben és 2005-ben a filmek és a kötőszó is voltak a Bandai. A manga és regényt, valamint a spin off sorozat, mobil, ruha is engedéllyel rendelkező vetőmag Gundam World. A videó játékok is voltak engedve Észak America.


Mobile Suit Gundam World volt széles körben elterjedt Japánban a lakosság számos díjat, a győzelem, a nagy egyaránt a sorozat és a zenét. A karakter animációs és szerzett elismerést, de hasonlóságot mutat a korábbi Gundam World Series dolgoztak mind a kritika és Gundam World fans.