Ingyenes Házhozszállítás
OVER Ft63,800
 

Hunter X Hunter Jelmez
Hunter X Hunter (ハンター×ハンター Hantā Hantā? ), a japán manga sorozat írott és illusztrált Yoshihiro Togashi koncentrál. A történet egy fiatal fiú neve gértékűnek kell lennie, aki felfedezi, hogy az apja, akit azt mondta, valóban él és jól van. ő megtudja, hogy az apja, Ging, egy világhírű vadász: a szakma számára azok, akik magas szinten ismerő fantasztikus például a ritka vagy ismeretlen állatfajok, kincs vadászat, felderítetlen enklávék, vagy törvényen kívüli egyének mételyt Ging ellenére elhagyták a fia az ő rokonai annak érdekében, hogy megvalósítsák a saját álmait, újfok kirepül a követendő út az apa léptek át a szigorú vadász, és végül megtalálja apját. az út mentén, újfok vadászoktól megfelel számos más fajta is találkozik a érzületű paranormális lényektől és. Az eredeti ötlet a manga érkezett Togashi saját gyűjtő hobby.


Hunter X Hunter s a manga olvasási 1998. 3. a Shueisha magazin heti Shōnen Jump. Az a 2012. December 340 FEJEZET 32 tankōbon közzétették (gyűjtemények) Japánban, de a manga a gyakran már a kihagyott 2006 óta. Hunter X Hunter volt lefordítani angolra és felismerhetőnek média által kiadott az észak-amerikai áprilisban kezdődő 2005. 1999-ben, a manga sorozat úgy alakították át a 62-epizód anime TV sorozat alapján készített animáció és rendezője Kazuhiro Nippon Furuhashi. Az anime a japán Fuji TV-beli klubokat érintő koncertkörúton három különálló eredeti videó animációk (petesejteket), összesen 30 epizódot készített utólag által kiadott és a japán Nippon Animation 2002-2004. A televíziós sorozat licence és felismerhetőnek az észak-amerikai, és a szellőző csatorna 2009-től kezdve a Funimation. A második anime TV sorozat a tébolydában kezdte a jót a Nippon Television 2011 október. Az anime film adaptáció, az eredeti történetet, jelentették be 2012-beli klubokat érintő koncertkörúton [ 1] és a 2013. 12.. [ 2] számos audio albumokat is, a videojátékok, musicalek, és más média a Hunter X Hunter X Hunter.


Vadász lett a hatalmas üzleti siker és a Shueisha a bestseller-manga sorozat, az eladott 60,5 millió példányban egyedül Japánban február 2012. népszerűségére és viewer megjelenítés az anime sorozat már sokkal szerényebb. kritika mind a manga és a televíziós adaptációs is dicsérte, a komplex nyomtatási, kitárva karakter, és kiváló művészi és animáció, de nem értett egyet a minőségi ellenőrök az anime zene és sound.