Ingyenes Házhozszállítás
OVER Ft63,800
 

Guilty Crown Jelmez

Korona (bűnös ギルティクラウン Giruti Kuraun?) egy japán anime TV sorozat 2011 által gyártott olyan termelési I. G szellőző a Fuji TV-blokk a noitaminA program 2011 október. [ 1] a történetben Toni Shu Ouma, a középiskolai fiú, aki véletlenül szerez egy képes "a királyok királya", amely lehetővé teszi, hogy végre a "hiányok" más emberek. akkor az a célja olyan ellenállás nevű temetkezési helyreállítása érdekében a japán függetlenségét a kvázi-állami szervezet GHQ. néven ismert a folyamat, Shu kell foglalkoznia a terhet helyez a képesség a vállát, és a vicsorgó rejtélyes múltja. A sorozat elemeinek kidolgozása számos műfajban, főleg a tudomány fantasy.


egy manga adaptációs tett közzé a Square Enix a havi Shōnen Gangan 2011 novemberében kezdődött a fény című regény Nitroplus bűnös kiadta: hercegnő Deadpool 2012 áprilisában egy spin-off nevű vizuális novella bűnös korona: elveszett karácsonyi is fejlesztettek ki A mellékelt Nitroplus kapott egy 15 perces eredeti videó animáció (petesejt) nevű nagy erőfeszítésébe került bűnös korona: elveszett Christmas.


kritikusa dicsérte a sorozat a fantasztikus képi világ és a jellemábrázolás érzelmi, de hogy gyenge a drámai változások a plot.