Ingyenes Házhozszállítás
OVER Ft63,800
 

The King of Fighters Jelmez

A -es sorozat első játéka, a király volt, repülők által kiadott "94 az SNK 1994. 25.. [ 1] a játék kiemelt betűkkel a SNK korábbi harci játék sorozat halálos méreg, és harci művészet, valamint az eredeti karakter (beleértve a karakter lehet Ikari Warriors régebbi játékok mint katona és tökélyre fejlesztette, mint a harci játék). A siker a játék led SNK a éves részletekben történő a sorozat és a játék is az év ki. A király a vadászgép '95 ki 1995. 25. számos port ki van engedve a következő évben. A karakterek, hogy új nekivágtunk az első történet ez a játék is a sorozat "Az Orochi történet". KOF '95 volt az első játék a sorozat, amely lehetővé tette a játékosok létrehozhatják saját csapat három tagból, a bármely karakter a játék. A király, engedve a Fighters - 96 1996. 30. hoz létre, a második rész a " Orochi történet" és a tündérkirály karakter az előző két évben újonnan felvett javítása, a játék, valamint a sorozat játszható karakter. a csoportosan, egy exkluzív véget ér akkor játszott a Fighters - 97. A király, engedve a 1997. 28., arra a következtetésre jutott - Az Orochi története történet" arc. A király a Fighters '98 ki 1998. 23., ellentétben a korábbi játékok a sorozat, nem a történet, hanem a játék is segíteni a "álom" játékosok számára a játék a karakter áll rendelkezésre a korábbi felvételek voltak, beleértve azokat is, melyek állítólag azért halottak. SNK felszerelése a Dreamcast verzió át, és ez a király a Fighters: Dream Match 1999 és a kiterjesztett cel animációs bevezetés és a 3D backgrounds.


a 1999. 22., a király a Fighters '99 volt, ami egy új arc ismert történet a "Krónikák" a fészkek vezet be a játék. a sorozat számos új karakter, valamint a A szabály szerint egy negyedik tagot minden csapat és egy új taktika van ezen a pályán vezetni, valamint a taktika lenne, hogy egy adott személy a csoport lehet egy asszisztens a "baloldali", és hogy ez az ember lesz a csapat néhány másodpercre elleni küzdelem volt a Dreamcast verzió ugyanazt a királyt a Fighters: Az Evolution, a fejlesztések több mint a játék új elemet és jobban. [ 6] a király animáció a Fighters 2000 megjelent a 2000. 26., és a második része a "történet", valamint a játék utolsó KOF által a csőd előtt SNK. ad egy új játszható karakter és egy pár pár elemet (a legtöbben azt a korábbi KOF címek és egyéb SNK címek, valamint a fém folttal találkozik és Kizuna). a királyt a Fighters 2001 2001. 15. ki, és a végén a második történet arc. a gazdasági problémákra, amelyek SNK volt, a koreai Eolith cég segítette a játék után volt SNK semmit sem adott. [ 8] a király 2002 vadászgépek, engedve a 2002. 10. újraegyesítésére, azért jött létre, hogy a korábbi KOF játékok régi karakterek és speciális mese, hasonló a KOF '98. Azt is kifejlesztett egy új KOF Eolith.


történet arc a "mesék a hamu" elindul a király, engedve a vadászgép 2003 2003. 12. és ez volt az utolsó játék a Neo geo-rendszer lehetővé teszi, hogy a játékos karakterek módosításához lejátszás közben, de a csapat tagjai ismét csökkentették a három. SNK, SNK Playmore-franchise-fejlesztés vissza ezt a bejegyzést. [ 9] 2004-ben, felhagyott SNK évente kiadja a sorozat és a számozott jövő játékai a hagyományos módon; [ 10] az első játék a sorozatban kibocsátott, az volt a király, engedve a vadászgép XI. 2005. 26.. A király a Fighters XII. 2009. július megjelent használ. KOF újonnan XII. Tündérkirály - 2D részletes 2D hátterek. tájékoztatást kapott arról, hogy a játék gyártók száz százalék kézzel, a vadászgép storyless gyűjtése, hasonló a KOFs '98 és 2002 előtt a legújabb történetét. ívén a vadászgépek vége, és a király XIII. , az egész arzenálja a király a Fighters XII, valamint a karakterek és a nyár folyamán megjelent a 2010.