Ingyenes Házhozszállítás
OVER Ft63,800
 

Naruto Shippuden anime sorozat és a folytatást a sorozat Naruto

Közzétett: 2017 április 19, szerda  Anime kezdődött február 15, 2007 japán tévécsatorna Tokyo, épült a Naruto manga, és megkezdte a huszonnyolcadik kötetet. Ez tartalmazza a következő részeket a történet: mentő Kasakaji: hetedik csapat kezd végre a mentési Gaara Naruto Kasakaji V barátja kezét Akatsuki küldetése, pontosabban annak tagjai Dedira és Sasori.

Sasuke és Sai: mondani kollégám Naruto Sasuke csapata (régi csapattársa), és Sai (új partnerrel az eredeti ANBU) .althani tíz protect ninja (anime csak részben): Azt mondja az emlékeit Asuma Sarutobi egyik védő a feudális rendi állam tüzet. Hidan és Kakazho: azt mondja, több csapat küzd Konoha az Akatsuki tagjai bűnözők Hidan és Kakazho és megölte az edző Asuma Sarutobi.Three farok (anime csak részben): szörny három farkú sok a hatáskörök tűnt, mint Konoha és Oorushimaro és Akatsuki, végül sikerült megszereznie azt a tagjai által Dedira és Tobi.oiqal kergeti Sasuke is álló csapat Naruto Konoha, Sakura, Sai, Chino Naruto Costumes


 és Hinata és Kiba van Okammaru kutya vezette Kakashi és Yamato a Aatachi. Ebben a részben, Sasuke megöli a testvérét Itachi megtorlásul Oochiha.

Tsuchigomo Kengjitsu (részben az anime esetében): azt mondja a gazda farok stílus farok Outakata és a történet egy lány, nevezzük Huhtaro stílus megfosztotta has.Jiraiya: megölte Jiraiya által Akatsuki Payne parancsnok a küldetése, Jiraiya besurranó rejtett eső faluba, hogy információkat gyűjtsön az Akatsuki és annak vezetőjét. kiadás: mesél az invázió a vezető Akatsuki közte és Conan, hogy elpusztítsa Konoha és a saját Naruto küzdelem és a fenyő, ahol legyőzte Naruto a stílus és NSK, és segítségével a hegy béka Miobuku.History Konoha (részben az anime esetében).

Öt Kaga csúcs: a találkozón a vezető a falu rejtett felhő Rakaji hogy megvitassák a jelenlegi helyzet a világban ninja, és megáll az Akatsuki.

   Kalandok a tenger (részben az anime csak): Azt mondja egy utazás Naruto és társait ninja Konoha az izolált sziget ahol letartóztatták és elrabolták Jenechuraki YAMATO által Kabuto.

Jenechuraki: Miután a csúcson és a hadüzenet, Kaga Naruto zár és Keller B., a bátyám döntött, a szigeten, hogy megakadályozzák az ellenség letartóztatását.