Ingyenes Házhozszállítás
OVER Ft63,800
 

Shrek Jelmez


Shrek Deluxe felnőtt öltözetben
Ft56,997  Ft27,011
53%
OFF
Shrek a 2001 amerikai számítógép-animációs fantasy-vígjáték film által készített tárgyakból PDI/Dreamworks vállalatnál dolgoztak, képek Dreamworks vállalatnál dolgoztak, Andrew Adamson és Viktorcicát Jenson, a hangok a Mike Myers, Eddie Murphy, Cameron ragaszkodik hozzá, és John Lithgow, lazán a William Steig könyve 1990-ben Shrek mese kép! -és egyben a film némileg más filmek alakítottak ki, amelyek a különböző gyermekek kiélték magukat (elsősorban animációs Disney filmek). A film készült említésre méltó a népszerű zenei aláfestést is tartalmaz; a száj, az angolna nagy sikerű zene, Joan Jett, Proclaimers, Jason átgázolni rajta, BAHA férfiak, és John Cale (Leonard Cohen).


a jogokat megvette a könyv eredetileg 1991-ben Steven Spielberg Dreamworks vállalatnál dolgoztak, a mese, amikor a hagyományos animációs film a könyv alapján, John H. Williams meg volt győződve, hogy a film a Dreamworks vállalatnál dolgoztak, 1994-ben alapították a stúdió, és ez a film tette gyorsan aktív fejlesztés a Jeffrey Katzenberg Miután a jogokat megvette a Studio 1995-ben eredetileg leadott. Shrek Chris Farley a hang felvétel, felvétel kb. 80 % - 90 % -a párbeszéd, de mivel Farley 1997-ben meghalt mielőtt befejezhette volna, Mike Myers került a munka után a karakter, aki úgy döntött, hogy az első felvétel rögzítése a hangja, ha a skót akcentussal. A film is volt eredetileg tervezett mozgás-, de rossz eredmények, a stúdió úgy döntött, hogy még a Shrek lesz a végső legújabbak számítógép-animációs look.


pontszerzési $484,4 millió világszerte a box office a film, a kritikai és kereskedelmi sikert. Shrek promóciója is kapott élelmiszer-lánc például a Baskin-Robbins (a film DVD-kiadása) és Burger King volt az animációs film méltó a felnőtt érdeke, hogy sok felnőtt-orientált viccek és témák de elég egyszerű grafikon és a gyermekek kedvében. Shrek nyerte meg a világ első ACADEMY AWARD a legjobb animációs díjra jelölték és az Academy Award a legjobb Forgatókönyv adaptáció. A film hat BAFTAs díjra is jelölték, köztük a legjobb színésznek járó BAFTA díjat egy támogató szerepet töltenek be az Eddie Murphy a Voice-over, szamár, és elnyerte a BAFTA legjobb forgatókönyv adaptáció. A film fő (cím) jellegű és elnyerte a saját csillagot a hollywoodi Walk hírnevet hozott létre az 2010.


Shrek animációs Dreamworks vállalatnál dolgoztak, a fő versenytárs a Pixar veteránja animációs film, különösen a számítógépes animáció. A film sikere ösztönözte a Dreamworks vállalatnál dolgoztak tanácskozásuk ugyan hozz létre három, a harmadik Shrek Shrek 2 Shrek mindörökké, és miután két ünnep újdonságokról, Shrek, a csarnokok és ijedten Shrekless és a spin-off film, cica a csizma. Az ötödik film, tervezett, az utolsó sorozat, megszakítva 2009-ben a bejelentése, hogy a negyedik film a sorozat inspirálta. A film sikere is más, mint a videojátékok, a zenei és még egy sötét ló Comics.