Ingyenes Házhozszállítás
OVER Ft63,800
 

Guilty Gear Jelmez

Az első játékban a -as, a 1998-ban megjelent a PlayStation®. Az eredeti bűnös fogaskerék elég nehéz volt és a nehézfém-esztétika egyedülálló a 2D harci játék műfaját, a stark ellentétben például a Darkstalkers elődei és a küzdelem jegyében. úgy néz ki a játék, a zene kiemelt többnyire hard rock és heavy metal dalokat (általában ritka az háttérben zene harci játékok). bűnös fogaskerék egy dicséretet szerzett a mainstream videojáték-nyomja meg a GameSpot, [ 1] bár nem sok hatást gyakorol a videojáték-piacon, hanem a kultusz egyre inkább valami sláger. Van egy mobil telefon port nevű játékot a bűnös fogaskerék Club.


a bűnös X odavágja a Dreamcast konzol 2000-ben sokkal több figyelmet igényel a játék során szerzett tapasztalatok és részletesebb grafika. bűnös fogaskerék X volt egy nagy ugrás, a fejlesztés kiemelt sok új karakter nem láttam az első játék a sorozatban. Ez is alapos és részletes story mód Következett a játék az első bűnös-e, vagy néhány bűnös fogaskerék X, jó versenyt a mindenütt jelen lévő utcai harcos sorozat. bűnös fogaskerék X volt az első a sorozatból a boszorkányfattyú számos módosítást a bűnös fogaskerék X név alatt, mint például a japán kiadásban csak bűnös fogaskerék X Plus, 2001-ben is kiadott, amely állandó különböző játékmód inconsistencies.


bűnös fogaskerék népszerűségének Japánban már jelentős mennyiségű árura, d'Arc System Works 2001. és dráma CD-k mellett a Sony Music csábításairól a játék története részletesebben is novellák, drámák és a hang CD-k a fellépő színészek hangja ugyanaz a játék grafikai könyvek is. termelési grafikáival és láthatatlan művészet, amely alapján 2001-ben


Ishiwatari. Daisuke, Sammy engedve mobil hordozható verzió a bűnös-sorozat a WonderSwan: bűnösnek találták a petit, és a kaptár bűnös fogaskerék Petit 2 (később, ugyanebben az évben). utána a történet az előző bűnös fogaskerék cím ezekkel a játékokkal csak az volt. 2002-BEN a rendelkezésre álló Japan.


bűnös fogaskerék XX (más néven: bűnös fogaskerék X2 az észak-amerikai) adtuk elő. Ez a cím a karakterek egyéni történeteket és fejleszti a kombinált rendszer a lehető legrövidebb idő alatt volt utána bűnös fogaskerék XX #Reload (ejtsd: "éles újra" ), amely egy szám a játék kiegyensúlyozatlansága megváltozott a XX. és a szintek közötti távolság és a karakter, egy új karakter jogi a versenyeket, és az on-line sorozat első alkalommal az Xbox Live. a bűnös fogaskerék XX cím volt a legtöbb változat 5 egyéb címek, bűnös fogaskerék XX kiejtése Core Plus R (2012) 2004-ben a legtöbb recent.


bűnös fogaskerék Isuka ( "Isuka crossbill" a japán, és a két kard összecsapás) megjelent, akár négy játékos egyidejű játék, az oldal-görgető mód "boost", a testre szabható változata a karakter, egy új játszható karakter, és számos egyéb kiegészítések is ezt a címet. Nem szerepel a neve, így a XX. eredeti bűnös fogaskerék-játék, nem a revision.


2009-ban kiadott arc System Works bűnös fogaskerék 2: szabad folyást enged az Xbox 360, a harci játék műfaj, mint a hibrid a valós idejű stratégiai játék, a cselekvési game.


következtében a jogok elvesztése a sorozat a Sega - [ 2] által kifejlesztett arc System Works BlazBlue: szerencsétlenség, az első játék a BlazBlue sorozat utódja, a lelki és a "reboot" a sorozat sok a karakter, témák és a játékelemek a játékban található párhuzamos a bűnös fogaskerék sorozat 2011. májusában, arc System Works visszaszerezte a bűnös. [ 3] és a felengedett Pro Jumper! bűnös fogaskerék érintkezési! június year. a