Ingyenes Házhozszállítás
OVER Ft63,800
 

Super Mario Jelmez

A Super Mario (スーパーマリオ) videojáték-sorozat videó platform: Nintendo játékok a "mókamester", Mario, vagy a Super Mario Bros. (スーパーマリオブラザーズ Sūpā Mario Burazāzu) sorozat, vagy egyszerűen csak a Mario (マリオ?) sorozat, akkor a központi sorozat a nagyobb Mario franchise. Legalább egy Super Mario játék megjelent a minden nagyobb Nintendo videojáték-konzol és a Super Mario játékok handheld.


következő Mario kalandjai a fiktív gomba királyság, rendszerint a Mario, a játékos karakter. De néha csatlakozott bátyjához, Luigi, és a Mario öntött el. A platform játékok, a lejátszó fut, és különböző platformokon ugrálás és hátán lévő ellenség tematikus szinten. A játékok egyszerű, általában a Mario megmentésére a Peach hercegnő elrabolták az elsődleges, tartálykocsi. Az első a sorozatban, az 1985 Nintendo Entertainment System (megfelelő víruskimutatási) a Super Mario Bros. , meg a játék fogalma és elemei szinte soha nem Super Mario játék, beleértve a teljesítmény A szünetmentes tápegység (UPS) és Mario különleges hatáskört adni, mint egy tűzgolyó-és méret a hatalmas és miniatűr sizes.


a Super Mario Mario franchise-sorozat kezdődött, amely magában foglalja a nagyobb egyéb videó játék, valamint a média az ilyen műfajok a film, a televízió, a nyomtatott média és reklámtárgyak. Több mint 262 millió példányban játékok Super Mario sorozat lett volna, így az egész világon bestseller-videojáték franchise.