Ingyenes Házhozszállítás
OVER Ft63,800
 

Dead or Alive Jelmez
Élve vagy halva (Japán: デッドオアアライブ T: Deddo OA Araibu) egy harci játékot, és az első bejegyzést kiadásakor a élve vagy halva sorozat volt az árkádok 1996. felszabaduló, majd 1997-ben saját port a Sega Saturn (csak Japánban), és 1998-ban a Sony PlayStation® (minden régió esetében).
a játék az élve vagy halva is egyedülálló az a most debütáló mert kiemelt különböző alternatívák közül a játék mint más 3D harci játékok (legalább az idő).


a legtöbb meghatározó vonásai a rendszer sebességét és elhanyagolják. élve vagy holtan a hangsúlyt a sebesség, és a legegyszerűbb utasításokat és világszerte több reakció idő, továbbá a köztisztviselők a rendszer volt az első műfaj az akkori harcok különböző parancsok megegyezett a támadás. két fajtája létezik, az tartja a bántó (OH) és a védekező (DH). Az utóbbi által kivitelezett tartja vissza vagy előre az irányítópult együtt el a gárda a két erő vagy számláló Sérülés a játék egy opponent.


is bevezetett a környezetvédelmi rendszer az a "veszély" az külső élek a harci aréna (opciótól függően, még akkor is teljes mértékben fogyasztani), és elküldheti a karakter a levegőben, úgy a vele szemben álló játékos hajtja végre a szemfényvesztő a combo, ám lehet kerülni egy Ukemi (védekező) ,