Ingyenes Házhozszállítás
OVER Ft63,800
 

TOUKA GETTAN Áttekintés

Közzétett: 2016 október 26, szerda
    • Yumiko kölcsön az erejét figyelemelterelés név, hozzon létre egy sima fal barack ez kitalált, majd barack avatar egy valós személy. De ez csak született női barack szent helyett. St. elvesztette tiszteletben memória Touka Gettan Jelmez, mint egy barack túlélni figyelemelterelés nevét, amely a komp nem az eredeti.

    • A történet akkor kezdődött. A fő vonal az élet, és tartsa Kelet őszibarack szellem szár megelőzése érdekében a komp nem is lehet forrása a mágia, gazdaság tisztító rituális folyamat. Sötét vonal van ábrázolva barack két barack szeretet megérintette az emberek szívét.

    • Eredmény: Az eredmény kell vezérelni "Toka Gettan" az első epizód. Peach visszanyert emlékek, vált szent. Yong Yan majd annak érdekében, hogy megmentse a lelkeket, három istennő választotta Shi Jian megölték együtt Shi Jian eltűnt Anime Ruhák. Jin nem állította vissza a béke forrása, de ez a béke a barack és a barackvirág a szeretet cserébe. Miután őszibarack és Yumiko anya viszlát, gazdaság őszibarack ruha, sírás elhagyta ezt a világot, így a szellem terrier baba Mami. De az egész "Toka Gettan" történet csak Yumiko írt egy regényt, egy másik regény, a szerző gondoskodik barack és barack találkoztak az állomáson, és a megvalósítás a szeretet.