Ingyenes Házhozszállítás
OVER Ft63,800
 

Sötétebb BLACK Beállítás Leírás

Közzétett: 2016 szeptember 25, vasárnap

ajtó
  • Tíz évvel ezelőtt, a sugár behatol a rejtélyt megalakult a Föld kaliberű 10 km ismeretlen. Két "ajtó" található Brazíliában, "Gates of Heaven" és székhelye Tokió, "a pokol kapui". Az Advent az ajtó, égitestek kivéve a nap eltűnik az égen, az ég helyébe a "hamis ég." "Ajtó" kialakulásához vezetett, a szerződéses és a baba, és különböző anyagok és titokzatos faj. A belső tér tele van speciális részecskék (a "kapu" részecskék), a különböző fizikai jelenségek torzulnának halott zónák.


szerződés  • Az Advent az "ajtó" az emberi mutáció a szuperhatalmak. Ki lett a szerződést indoklás nélkül, de véletlenszerű. Egy tipikus szerződés szellemét van beállítva, hogy egoista racionális gondolkodás, akkor használja a leghatékonyabb módja a cél elérése érdekében, ez általában megjelennek érzéketlen. Szerződés, akiknek fizetniük kell a képességét, hogy használja az "ára" (vagy változások a végrehajtási intézkedések), amely az eredete "szerződés személyek" a neve. A szerződések tarthat az azonos kapacitású, de a tartalom és a fizetés módja az ár változott. Nincs abszolút korreláció kapacitás és az ár.


  • Szerződés és hamis csillagok az égen egyhez megfelelés. Van spektrális válasz, ha az képes használni, a halál pillanatában egy meteor esik. Jellemzően analizáljuk a csillagászati ​​tanszék szerződés csillagos ki lenne megoldható egy Messier számot. A szerződés azon képességét, hogy elindít egy másik jele a jelenség a tanuló piros, a test felszabadul egy kék la Horno Putnam fényt bocsátanak ki.


  • Nem fizetett az ár a szerződés, aki lesz a "késleltetett fizetők (moratórium)", nem tudja irányítani a képességeiket, és végül lett a teljes elvesztése önálló Doll.


baba  • A szerződések hasonló, ugyanaz, mint a "ajtó", amely származik a humán mutáció, szintén az "ajtó" a felszámolási és a kihalás. Úgy néz ki, teljesen elvesztette az érzés és a tulajdonosi szemlélet, mint a babák általában nem kaptunk utasítást nem saját akció.