Ingyenes Házhozszállítás
OVER Ft63,800
 

Rozen Maiden régi soros dráma

Közzétett: 2016 október 19, szerda  • Sakurada tiszta, hosszú ideje, hogy menjen az iskolába, és nem otthon a diákok, szívesen az online vásárlás, mint visszatérni a visszaküldési határidő vásárlásra után. Egy napon levelet kapott állítja, hogy a mesterséges lélek Ő Liye, éppen a "kanyargós / tekercs nincs" opciót, válassza a kíváncsiságát a "kanyargós" Cosplay Costumes, miután a szobában ott volt a nincs aláírás titokzatos bőrönd, amely egy szép textúra és hozzávetőleges igazi baba lány.


  • Amikor a tiszta tavaszi belül a fából készült hátsó a rotációs kapcsoló, babák teve élettevékenységre együtt, tiszta mondta :. "A nevem tényleg piros, az ötödik Rozen Maiden baba" ebben amikor hirtelen úgy tűnt, hogy egy medve báb manipulált higany, abban az esetben, életveszélyes, tiszta és igaz piros igényel, hogy írja alá a szerződést incidens nélkül. Bár tiszta kétségbeesés, és teljesen világos, hogy mi történt, de csak akkor vált igazi piros sleepwalk média lepaktálnának válni úr-szolga viszony.


  • És azóta, hasonló a hamisított okirat emberre és a babák előtt egy tiszta és igaz piros. Nevezett Rozen Maiden (Rozen Maiden), aki összeomlik, és a csata kezdődik.