Ingyenes Házhozszállítás
OVER Ft63,800
 

Rozen Maiden új soros dráma

Közzétett: 2016 október 19, szerda  • Szembe levél mesterséges elf Ő Liye, a párhuzamos világ a tiszta Sakurada választotta "nem a tavasz."


  • Nem Sakurada tiszta kanyargós bár részt vett a főiskolai felvételi vizsgát indult főiskolai, szintén elindított egy ideiglenes esemény, de még élt Cosplay Costumes, mint ül otthon. A kézhezvételétől számított a visszatérés egy titokzatos professzor hogyan babák magazin a boltban dolgozó, tiszta volt egy nagyon nagy sokk.


  • Miután az otthoni, hogy megtalálják a magazin küldött az első két rész, és jön a babák, és hogy mindaddig, amíg ezek a magazinok macskaköves össze a részeket lehet összeszerelni, hogy az ötödik baba igazi piros. Pure elfogadta a meghívást kezdődött összeszerelés alkatrészek, miután több részleges időszakban, de értesítést kapott felfüggeszti rejtély magazin, és így, hogy mivel a hetedik baba hó Hua Qijing interferencia, pótalkatrészek nem lehet elküldeni, akkor kell a tiszta magukat N a területen, hogy vegye fel, ugyanakkor azt is kapott egy levelet a saját üzeneteket küldött a múltban, azt állítva, hogy a hó miatt Hua Qijing túl erős, és nem tud versenyezni az igény, hogy használja a hatalmát a tiszta jövőben, hogy segítsen.


  • A üzenet tartalmát, az igazi vörös már teljesen a hó Hua Qijing a ruha alatt a hatalmas csapda, meg kell, hogy ez a világ az ő tiszta újból és kanyargós. Sakurada és tiszta világ, és otthagyta a kanári a hetedik baba ellen késedelem a kifejezés "között mo na ku" azt jelzi, hogy a helyzet hamarosan