Ingyenes Házhozszállítás
OVER Ft63,800
 

Rorschach irodai Wade elővesz egy mappát a szekrény psihoprofile

Közzétett: 2017 február 28, kedd

Rorschach irodai Wade elővesz egy mappát a szekrény psihoprofilem Dr. Manhattan. A mappa úgynevezett "Dr. Manhattan Project ", amely közvetlenül utal a" Manhattan Project ".


Ozymandias - a görög változata a nevét Ramszesz és hivatkozás a névadó vers által Percy Bysshe Shelley. A felirat egy vers faragott hatalmas egyiptomi szobor alapú Veydta: «A nevem Ozymandias, a királyok királya :! Nézd munkáim, ti hatalmas, és a kétségbeesés» ... (Eng I Ozymandias vagyok a király királyai én világom Power, a hely kicsi ).


Veydta Hivatal tett egyiptomi stílusú, bázis az Antarktiszon, a cím alatt: "New Karnak" látszólag játszik egy ősi templom komplexum Karnak Egyiptom.


Ikon Komédiás (sárga mosolygó arc) is látható a filmben többször írt egy százszorszép arcán lány hippi, aki hozza a virágot hordó a puska, a póló az újságíró az újság "Új Frontiersman», melyek szerint a napló Rorschach, a fegyvert Komédiás on Mars, mint Galle kráter formájában smiley Cosplay Hungary
. Odajött amerikai művész Harvey Ball december 1963 megbízásából állam kölcsönös Life Assurance Cos biztosító társaság. Amerikában. Ezután az amerikai biztosítási tevékenység tapasztalható nehéz időkben. Az első sorozat a hangulatjelek formájában érkezett ikonok kerültek bemutatásra a munkatársak és az ügyfelek a cég.


A fickó az újságosnál egy képregényt olvas "története Fekete vitorlás." A hátlap - reklám "Veydta módszer" kifejezés számunkra, hogy helyezze között, az utolsó két feje a képregény "Watchmen", ahol megtalálható a kiadvány "Method Veydta" - edzésprogram fizikai és szellemi önfejlesztés által kifejlesztett Veydtom (hivatkozással a "módszer Charles Atlas "). Az utca túloldalán a kioszk pornokinoteatr a Hollywood, a jog, amely él Moloch (a falon lóg egy sárga Neonfeliratok «Rumrunner» logóval formájában két latin betű R, amely egy halálfej), és a bal oldalon található étterem Rafael Frozen Jelmez
, amelyben vacsora Laurie és Daniel. El, hogy a jobb a kioszk c lóg a plakát reklám a show "Egy éjszaka a város fakó ló nyitható vendég Krystalnacht» (orosz fél részvételével Pale Horse fűtés: .. Krystalnacht) reklám új Frontiersman. Az épület mögött a kioszk látható piros lombkorona a szálloda «francia Quarters» (angol -. "French lakások"). Ez a szálloda nem létezik. Talán ez az utalás a francia negyedben - a történelmi New Orleans.


lila-ibolya tartományban - szín Veydta (európai heraldika lila vallotta tartozó hatalmas e világ is - a szín a titokzatos, mágikus). Jelen vannak a ruhái, iroda tervezés, «Nosztalgia» szesz hirdető cég Veydta (úgy néz ki, humorista TV verzió idején a támadás). A filmben egy csomó logók, reklám termelése a cég termékeinek (a gépek, állványok, plakátok, televíziós reklámok). Rorschach harci le a rendőrség, felgyújtottak egy jet spray hajlakk a «Veidt» felirattal. Felhőkarcoló, ahol ő irodájában, éjjel világít lila. A jelenet, amikor Laurie kimegy egy taxi Rafael éttermében, elhaladva egy fekete van a jele a piramis a tető és a hátsó ajtó készült lila hangok Green Lantern Jelmez
. Ugyanazon a gépen utazik elején a jelenet, amikor Hollis vásárol «Idő» magazin. Ismét a kocsi túrák, amikor Laurie és Daniel van az utca túloldalán a kávézóban «Gunga Diner». Ebben a szakaszban támadások Veydta gyilkos formájában futár érkezik a lift, amelyen a jelzőfény formájában lila piramis. Leejti a földre doboz «Pyramid Transznacionális: Egy új világ szállított» logó. Alakja logók «Pyramid Nemzetközi» tartós, fekete, lila árnyalatai.