Ingyenes Házhozszállítás
OVER Ft63,800
 

Pokemon negyedik generációs

Közzétett: 2016 október 20, csütörtök  • Negyedik generációs működik: gyémánt, gyöngy, platina, szív arany, ezüst lélek


  • 2006-ban, a Nintendo DS játék "Pokémon Diamond és Pearl" kapható Japánban, a sorozat belép a negyedik generáció. A többi a negyedik generációs mester gyémánt gyöngy sorozat játékok tartalmazza az Extended Edition, és a "sárga" Pokemon Jelmez, "kristály", "Emerald" állapot ugyanaz "Pokémon Platinum." A Nintendo DS játékok a szeptember 13, 2008 kapható Japánban. A második generációs játék "Pokémon Kim Silver" is megjelent a Nintendo DS remake "Pokémon szív arany Soul Silver *." Eredetileg, szeptember 12, 2009 kapható Japánban később között 2010. március Észak-Amerikában, Ausztráliában és Európában eladó.


  • Negyedik generációs játékok egy új 107 Lingbao is álom (fű palánták teknős játszani Arceus csak), összesen 493 féle kincs lehet álom. Ez a generáció a fő sorozat játékok először egy 3D-s hatás, de még mindig van egy kombinációja 3D és kétdimenziós képet vagy animációt. Új játék tartalmaz készségek osztályozási rendszer alapján online multiplayer Nintendo Wi-Fi kapcsolat csere háború, regresszió és javított második generációs cirkadián rendszer, a harmadik generációs Pokémon gyönyörű verseny frissített a Pokémon Super gyönyörű a verseny és az új tulajdonos számára multiplayer játékokat földalatti folyosót, ahol Isten, Ausztria. Szív Arany Soul Silver a város vezették révén a helyi érintőképernyő funkcióval Pokémon sportok kincs lehet álmodni Mindenható versenyképes versenyt AnAnime Ruhák.


  • A negyedik generációs inda játékok közé "Pokémon aréna", a folytatást Wii játék "Pokémon Battle Revolution" (is Wi-Fi funkció), Nintendo DS játék "Pokémon otthonban Patna Kat" "Pokémon otthonban könnyű pálya", a Nintendo DS játék "az expedíció · sötét Pokémon hihetetlen labirintus, amikor az expedíció" és a nővére játék "Pokémon hihetetlen labirintus az üres tér expedíció" által Pikachut Jigglypuff, Lucario is álom és a kincstár képzés (a Squirtle, Bulbasaur és Charmander műveletek) együtt játszott a 2008-as Wii játék "Smash Brothers X".