Ingyenes Házhozszállítás
OVER Ft63,800
 

Pokemon harmadik generációs

Közzétett: 2016 október 20, csütörtök



  • A harmadik generációs működik: rubin, zafír, smaragd, piros, zöld, leveles


  • Amikor Game Boy Advance játék "Pokémon Ruby * Sapphire" című 2002-ben megjelent Pokémon sorozat harmadik generációja Pokemon Jelmez, majd a Game Boy Advance is kínál a "Pokémon Piros, zöld," komplex vésett változata "Pokémon piros · zöld levél" (piros, zöld utal az első generációs japán eredeti játék, Japánon kívül a piros és kék). "Pokémon Ruby * Sapphire" megerősített remake "Pokémon Emerald" később eladott.


  • A harmadik generációs bevezetett 135 féle új kincset is álom (az TREECKO játszani Deoxys csak), összesen 386 fajta. A vizuális effektusok játék környezet pontosabb, mint korábban, a bevezetésének hatását kincs lehet álmodni adatok "személyiség", az új páros csata mechanizmusok tulajdonságait befolyásoló hatását a háború, egy új játék Pokémon gyönyörű verseny és az új név Fengyuan területen. Azonban ez a generáció is figyelemmel néhány kritika, mint például eltávolítása az előző generációs bevezetett cirkadián rendszer (mivel a beépített akkumulátor tárolási probléma eltávolították), amely egyben az első, hogy ösztönözze a játékosoknak AnAnime Ruhák, hogy összegyűjti az összes tisztában a kincs csak álom fajok egy része a játék működik (rubin és zafír változata 386 féle kincs csak álom 202 féle lehet fékezni).


  • A harmadik generációs inda játék tartalmaz Game Boy Advance játék "Pokémon Pinball Ruby * Sapphire" Game Boy Advance játékok, Nintendo DS játék "Pokémon hihetetlen labirintus vörös salvage csapat · kék mentőcsapat." ; Nintendo DS játék "Pokémon sprint", "Pokémon puzzle box" és a "Pokémon otthonban" Nintendo GameCube játék "Pokémon" "csatornát Pokémon rubin válogatás doboz · zafír "Nintendo GameCube szerepjáték játék" Pokémon Colosseum "," Pokémon XD sötét Tornado sötét Lugia. "