Ingyenes Házhozszállítás
OVER Ft63,800
 

Overwatch egy csapat-alapú multiplayer first-person shooter

Közzétett: 2016 november 09, szerdaOverwatch helyezi játékos két csapat hat, minden játékos kiválasztja az egyik több előre definiált hős karakterek egyedi mozgás, attribútumok és képességeit; ezek a hősök vannak osztva négy osztályba: bűncselekmény, a védelem, Tank és támogatás. A játékosok egy csapatban dolgoznak együtt, hogy biztosítsa és megvédje ellenőrzési pontok a térképen, és / vagy a kíséret egy hasznos teher az egész térképet egy korlátozott ideig. A játékosok kapnak kozmetikai jutalmak, hogy nem befolyásolja a játék, mint a karakter skin és a győzelem jelent, mivel ők továbbra is játszanak a mérkőzéseken. A játék indult alkalmi játék, míg a Blizzard hozzáadott versenyképes rangsorolt ​​játék körülbelül egy hónap után dob. Blizzard szerint minden Overwatch frissítések szabad marad, az csak többletköltséget játékosok, hogy microtransactions keresni további kozmetikai jutalmat.
Overwatch a Blizzard negyedik nagy franchise, és jött követően 2014 törlését ambiciózus MMORPG Titan. Egy részét a Titan csapat jött össze a koncepció Overwatch alapján a sikeres csapat-alapú FPS-, mint a Team Fortress 2 és a növekvő népszerűsége multiplayer online harci arénák, ami egy hős-alapú lövöldözős hangsúlyozó csapatmunka. Néhány eleme a Overwatch kölcsön eszközök és fogalmak a törölt Titan projekt. Létrejötte után az elbeszélő optimista közeli jövőben a Föld beállítás után a globális válság, a fejlesztők célja, hogy hozzon létre egy sokszínű leadott hősök, hogy felölelik nemek és etnikumok részeként ezt a beállítást. Jelentős időt töltött kiegyensúlyozása a karakterek, ügyelve arra, hogy az új játékosok még mindig tudja, hogy a szórakoztató, miközben képzett játékosok bemutatja egymásnak egy kihívás.
Overwatch avatták BlizzCon 2014 egy teljesen játszható állapotban volt, és egy zárt béta késő 2015 elejéig 2016 Nyílt béta május 2016 felhívta a több mint 9,7 millió játékos. A kiadás a játék került elő a rövid animációs videót, hogy vezessenek be a játék narratív és az egyes karaktereket. Miután a hivatalos kiadás, Overwatch kapott egyetemes elismerést a kritikusok, akik dicsérték a hozzáférhetőség és élvezetes játékmenet. Overwatch vált elismert, eSport, és emellett a támogató versenyek, Blizzard bejelentette, azt tervezi, hogy segítheti a szakmai bajnoki play-tól 2017-ben.