Ingyenes Házhozszállítás
OVER Ft63,800
 

NEON GENESIS működik értékelés

Közzétett: 2016 október 08, szombat  • A filmet úgy, hogy "magas" "Macross" híres. És a "Forradalmi Girl", "Nadesico", és felszólította az 1990-es években a három Otaku működik. A rajongók illeti, ez nem csak a bal oldali sok rejtvényeket kell megoldani, hanem elért egy látszólag soha nem végtelen pénzt mítosz.


  • "Evangelion" a kezdete egy tipikus robot animáció, a történet középpontjában a leírása csatajeleneteket és karakter párbeszéd. Mivel a telek megy, a történet fokozatosan a belső világ a karakter a pszichoanalitikus narratíva különösen az utolsó szavak száma játszani ezt inkább jellemző, hogy a legteljesebb mértékben. A film, egy forradalmian erős tudatfolyam, számos vallási, filozófiai imágó, úgy, hogy elindult egy hatalmas válasz és hatása az úgynevezett "társadalmi jelenség" szint Japánban, és egy mérföldkő a japán animáció. Sok japán anime néző gyakran tekintenek ezekre, mint az egyik legnagyobb a történelem animáció.


  • "Evangelion" Miután a jobb megértését az erők, és zavart a dialektikus kínos, hogy megtalálja a fény és a remény, és fedezze fel a belső erőt, hogy mindenki gyökereit. Ugyancsak ez a klasszikus munka még mindig vonzó okokból. Működik zavart az emberi természet és a belső jellegű, harc, küzdelem és az erőfeszítések, valamint megbeszélések a jelenlét érzése, a fejében a legtöbb olvasó, még élete során, játszott aktív és pozitív szerepet. Ez meghaladja a hatását képregények kívül, azt is érdemes várja, hogy a tartózkodási helyét.