Ingyenes Házhozszállítás
OVER Ft63,800
 

Naruto

Közzétett: 2017 április 19, szerda

 

  Naruto (japán: ト ト ト és Balomaj: Naruto) egy japán manga sorozat befejeződött, és festett Masashi Kishimoto címet. A történet körül forog a ninja Naruto Uzumaki tinédzser, aki találta magát Boria lakói falujába, mert a Alciobi, ami benne van, azért tette megfelelője a szerzés a címe Hokage címet kapott vezetője a falu és a legerősebb ninja annak érdekében, hogy tiszteletet és elismerést minden.

  A verzió a manga először Japánban, 1999-ben Shueisha számának 43. Heti SJ. Ez abból elsősorban a képregény Shot Kishimoto, megjelent az augusztusi / 1997 augusztusában Gombe Okammaru. Eddig állítottak elő 70 térfogatrész manga Japánban lesz ateista mérete hetven utolsó mappát a manga [1]. Naruto sorozat egyik legkelendőbb a világon, a mintegy 100 millió példányban eladott Japánban.

  Észak-Amerikában, Phys média engedéllyel manga és angol nyelven megjelent gyors Shonen Magazine, valamint epizódok anime, filmek, és a legtöbb epizódot sugárzott UVA. Az Egyesült Államokban, több alkalommal a sorozat jelent meg a listán az amerikai könyvek ma, és megnyerte az ateista tíz nevű mappát Cowell 2006 Méltatta a követői a lánc közötti egyensúly harc és komédia, és nagy hatással volt a megkülönböztető jellemzői a manga karakterek Naruto.

  Később, Tokyo TV stúdiók és Peru vált manga Naruto Costumes és anime első adás Japánban a TV Tokyo október 3-án, 2002. A dob az első része a Naruto anime neve áll, és 220 epizód. A második rész neve alatt Naruto, február 15, 2007 epizódok száma ebben a szakaszban a végén 500 epizód, továbbá a 9-es verzió filmek sorozat Naruto és több epizód az UVA. Azt is ki más kapcsolódó termékek ebben a sorozatban, beleértve a rövid regényeket, videojátékok és a kártyák cseréje.


  Flower Center átjátszás anime arabra. Amennyiben a szinkronizálás az első 52 epizód az első szezonban, és felajánlotta tér erő csatorna és fűszernövény Tun 2009-ben együtt dob ​​a pilóta és a csatorna, és felajánlotta a harmadik évad, amíg a vércukorszint 130. leállt, mert a válság Szíriában, kitört 2012-ben, a polgárháború. Egy darabból kard a tűz és a szappanoperákat, hogy már abban az időben volt, de csak az úgynevezett Detective Conan csak azért, mert a nagy népszerűségnek anime a világon az arab országokban. Videó szolgáltatást a tekercs ropogós engedély birtokában az anime Naruto számos országban, köztük az ország az arab világ és a kijelző normál és magas színvonalú lefordítani angolra.