Ingyenes Házhozszállítás
OVER Ft63,800
 

Naruto: Shippuden először megjelent a Viz Észak-Amerikában 2009

Közzétett: 2017 március 22, szerda

   Naruto (ナ ル ト?) Egy japán manga sorozat Írta és rajzolta MK. Azt mondja a történet a Naruto Uzumaki, egy kamasz ninja, aki keresi állandóan az elismerést és az álmai, hogy a Hokage, a ninja a falujában, aki elismerten a vezető és a Naruto Costumes legerősebb az összes közül. A sorozat alapja egy lövés manga által Kishimoto megjelent a 1997 augusztusában kérdését Akamaru Jump.

  Naruto sorozatban Heti SJ magazin a 43. kiadása 1999-től a 50. kiadása 2014 a fejezetek gyűjtöttük hetvenkét tankóbon kötetben Shueisha. A manga később igazítani egy televíziós anime által termelt Studio Pierrot és Aniplex. Ez premierje egész Japánban a földi TV Tokyo és egyéb TX hálózati állomások október 3-án, 2002. Az Naruto Costumes első sorozat tartott 220. epizód, míg Naruto: Shippuden, a folytatást az eredeti sorozat egyik adásba február óta 15, 2007. Amellett, hogy az anime sorozat, Studio Pierrot fejlesztett tizenegy filmek és számos eredeti videó animációk (OVAs). Más típusú árut közé tartozik könnyű regényeket, videojátékok, és gyűjthető kártyák által kifejlesztett több vállalat.

  Viz Media megvásárolta a manga és anime az észak-amerikai gyártás. Viz sorozatban Naruto saját digitális Heti SJ magazin, valamint közzététele az egyes kötetek. Az anime sorozat kezdődött szellőztetés az Egyesült Államokban és Kanadában 2005-ben, majd később az Egyesült Királyságban és Ausztráliában 2006-ban és 2007-ben, ill. A Naruto Costumes filmek, valamint a legtöbb OVAs a sorozatból, szintén megjelent a Viz, az első film bemutatója a mozikban. Naruto: Shippuden először megjelent a Viz Észak-Amerikában 2009 szeptemberében került adásba a Disney XD elején októberben az ugyanabban az évben az Adult Swim a Toonami blokk 2014. január Viz Media kezdett streaming mindkét sorozatban a saját streaming szolgáltatás Neon Alley 2012 decemberében.