Ingyenes Házhozszállítás
OVER Ft63,800
 

Háttér készlet Overwatch

Közzétett: 2016 szeptember 19, hétfő

                    Háttér készlet Overwatch (Ovewatch Cosplay)
  • Az eredete a válság Korai 2020-as évek, amelynek célja az emberek, hogy mesterséges intelligencia gépi (a továbbiakban: Chi mechanikus), amelynek célja, hogy fokozza a termelés, és hozzon létre a világ gazdasági jólét. Azonban a hihetetlen történt, chilei fegyveres válik rosszindulatú és elkezdte a tömegtermelés a katonai robotok megpróbálják elpusztítani az emberiséget.

 Kormány nem hagyja abba a támadást az intelligens gépek, és ezért az Egyesült Nemzetek, hogy hozzon létre egy nemzetközi békefenntartó szervezet, a lázadás ellen intelligens gépek. Összehozza a világ legjobb és elit szervezet neve "Overwatch", amelynek középpontjában az erőssége a robot hadsereg elindított egy aszimmetrikus háború.

 A kezdeti Overwatch csapat: katonák Németország Reinhard Wilhelm, Svédország fegyverek mérnök Tuobi Ang Lindh Holm, két amerikai katonák megerősítették a teszt - a hadsereg közeli barátok - Gabriel · Laiye Si (halál), Jack Morrison (76 katona), Liao és Anna (fáraó Eagle édesanyja).

Overwatch Laiye Si-ben megválasztott vezetője, de valójában ez valójában a címe címzetes vezető, Morrison futás mindenki számára, hogy egy félelmetes harci csapat.

 Chilei fegyveres válság továbbra sok éven át, az adaptív tengeri robot megölt számos indiai emberek, pusztított Ausztrália, szinte megsemmisült Szibéria és a Koreai-félszigeten. De annak ellenére, hogy rendkívül nehéz, Overwatch is elért győzelmeket.

 Oroszok legyőzték és zárták Intelligence Center, Dél-Korea küldött egy játék előnye, köztük világbajnok D.Va, ők egy új mech pert tengeri robot. Válság okozta súlyos veszteségeket és a veszteségek mindkét oldalon, az emberek megnyerni a végső győzelmet, köszönhetően nagyrészt Overwatch.

 A végén Houmolisen válság előléptetett parancsnoka Overwatch, Laiye Si felelős a "Shadow Catcher" - a titkos leselkedik az árnyékban Action, és hogy a szervezet nem kifejezetten korlátozódik a hivatalos.

  Az idő múlása, erőforrások és az energia a mester Overwatch növekvő szervezet toborozni több tagja, és megszervezi a támadás átalakult világszerte békefenntartó szervezetek, számos tehetséges embereket, hogy csatlakozzanak a Overwatch.
  • csapat Destruction Míg a világ többi része helyzet még rosszabb, de a legrosszabb az ellene Overwatch. Gondatlanság okozta a meghibásodást a helytelen gazdálkodás, a korrupció és a magas biztonsági szintű feladatok, fegyverek tárolására veszteség, megsértik az emberi jogokat és a "Shadow Catcher" titkos szegmens nyilvánosságra. A kormányok kérte az Egyesült Nemzetek, hogy lezárja a "sorozatos több kárt a nemzeti szuverenitást," a szervezet. Súlyosbította nyilvános bizalmatlanság, és hamarosan egyszer Overwatch hősök célpontjává vált a gyanakvás és gyűlölet, az ENSZ létrehozott egy bizottságot, hogy vizsgálja meg ezeket az állításokat.

 A vizsgálóbizottság végül is a bontás Overwatch, de még mielőtt a sokkoló incidens történt. Főként az Lai Yesi állításokat, és Morrison, aki, miután Morrison támogatása, a két férfi soha nem beszélt, és ez lehetővé teszi számukra, hogy vizsgálja állításokat viszály eléri a kritikus pontot.

 2042 "Petra" Overwatch rendelet semmilyen formában illegális akció és nem kerül felszámolásra. Overwatch intelligens válság vége után 20 évvel felbomlása.

 Overwatch felbomlása után a tagok más utat jár. Mint sok portrék McRae lett zsoldosok, angyalok és Reinhardt, hogy folytassák a hősies harcot, míg mások, mint Winston, mint várni a visszatérés a hősök, fekete liliom még él; Road Rage és őrült egér a világon hatálya alá tartozó bűncselekmények; Shimada bűncselekmény család továbbra is megtartja erejét Japánban (bár örökösök Hanzo balra); szelíd védelmi erőd robot vándorol a világban; Jack Morrison, most egy önjelölt őrei maszkos katonák: 76, az eredeti Overwatch ellopni egy fegyvert a gyilkos ellenségei blokkoló utakon; Laiye Si vált szörnyű gyilkos a halál, és a vadászat, és megölik Overwatch egykori tagjai.
  • vissza újra Miután Overwatch feloszlatták Oroszországban kitört a második chilei fegyveres válság, és ez vezetett a halál a "fekete karom" szervezett vadászat és megölik tagjai az egykori biztonsági őr és a élcsapat fenntartását célzó harmonikus kapcsolatot az ember és az intelligens gépek és robotok, fekete Winston karom megszállták az alap, szinte lopott adatok korábbi tagjainak Overwatch, ebben az esetben, függetlenül attól, hogy Winston "Petra" rendelet és megismételt Overwatch tagjai.